Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Február 24. 15:09, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Zrt.

Vonattal az Utazás Kiállításra és még tovább…

Vonattal az Utazás Kiállításra és még tovább…

Kedvezményes utazás vasúttal, akciók a kiállítás helyszínén.

A MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra utazók kényelmes eljutása érdekében a kiállítás ideje alatt több vonatot megállít Kőbánya felső állomáson valamint ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is nyújt a rendezvényre vonattal érkezőknek. A kiállítás ideje alatt érdemes felkeresni a MÁV-START standját, ahol a vasúttársaság akciós menetjegy vásárlási lehetőséggel és nyereményjátékkal is vár minden érdeklődőt.

Az idei évben is megtalálják a látogatók a vasúttársaságot az Utazás Kiállításon február 26. és március 1. között, a Budapesti Hungexpo Vásárváros „A” pavilonjának 203/A standján. A kiállításra vonattal érkezőknek ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra. A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a vasúttársaság standján le kell bélyegeztetni. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben szereplő vonatokon felül a MÁV-START több vonatát is megállítja Kőbánya felső állomáson, a Keleti pályaudvarról pedig óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárközpontba.

A vasúttársaság pavilonját felkeresők a kiállítás ideje alatt többek között megismerkedhetnek a MÁV-START aktuális belföldi és a nemzetközi vasúti kínálatával, igényelhetnek START Klub kártyát vagy kedvezményes InterRail Globál bérletet. A helyszínen 20%-os kedvezményű belföldi menetjegy vásárlási lehetőséggel várják a látogatókat, továbbá minden elköltött ezer forint után száz forint értékű utazási kupont adnak, egy vásárlásnál maximum ötezer forint értékben.

A MÁV-START a kellemes időtöltést mindemellett hazai ismert sztárfellépőkkel – Király Viktor, Pál Dénes, Tóth Andi – és nyereményjátékokkal biztosítja: a közönségnapokon, naponta a standon legalább ötezer forint értékben vásárlók között Ausztriába szóló menettérti jegyet sorsolnak ki két fő részére.

Az Utazás Kiállításhoz kapcsolódó kedvezményekről, a Kőbánya felsőn megállításra kerülő vonatok menetrendjéről, valamint a vasúttársaság standjának programkínálatáról bővebb információ a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon olvasható, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.