Városlista
2023. szeptember 27, szerda - Adalbert

Hírek

2015. Február 24. 15:09, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Zrt.

Vonattal az Utazás Kiállításra és még tovább…

Vonattal az Utazás Kiállításra és még tovább…

Kedvezményes utazás vasúttal, akciók a kiállítás helyszínén.

A MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra utazók kényelmes eljutása érdekében a kiállítás ideje alatt több vonatot megállít Kőbánya felső állomáson valamint ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is nyújt a rendezvényre vonattal érkezőknek. A kiállítás ideje alatt érdemes felkeresni a MÁV-START standját, ahol a vasúttársaság akciós menetjegy vásárlási lehetőséggel és nyereményjátékkal is vár minden érdeklődőt.

Az idei évben is megtalálják a látogatók a vasúttársaságot az Utazás Kiállításon február 26. és március 1. között, a Budapesti Hungexpo Vásárváros „A” pavilonjának 203/A standján. A kiállításra vonattal érkezőknek ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra. A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a vasúttársaság standján le kell bélyegeztetni. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben szereplő vonatokon felül a MÁV-START több vonatát is megállítja Kőbánya felső állomáson, a Keleti pályaudvarról pedig óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárközpontba.

A vasúttársaság pavilonját felkeresők a kiállítás ideje alatt többek között megismerkedhetnek a MÁV-START aktuális belföldi és a nemzetközi vasúti kínálatával, igényelhetnek START Klub kártyát vagy kedvezményes InterRail Globál bérletet. A helyszínen 20%-os kedvezményű belföldi menetjegy vásárlási lehetőséggel várják a látogatókat, továbbá minden elköltött ezer forint után száz forint értékű utazási kupont adnak, egy vásárlásnál maximum ötezer forint értékben.

A MÁV-START a kellemes időtöltést mindemellett hazai ismert sztárfellépőkkel – Király Viktor, Pál Dénes, Tóth Andi – és nyereményjátékokkal biztosítja: a közönségnapokon, naponta a standon legalább ötezer forint értékben vásárlók között Ausztriába szóló menettérti jegyet sorsolnak ki két fő részére.

Az Utazás Kiállításhoz kapcsolódó kedvezményekről, a Kőbánya felsőn megállításra kerülő vonatok menetrendjéről, valamint a vasúttársaság standjának programkínálatáról bővebb információ a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon olvasható, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Július 19. 11:56, szerda | Helyi

Utazzon a MÁV-VOLÁN-csoporttal a Formula-1 Magyar Nagydíjra

Érdemes kihasználni a MÁV-VOLÁN-csoport járatait a július 21-23. között megrendezett Formula-1 Magyar Nagydíj nézőinek.

2023. Július 18. 15:08, kedd | Helyi

Mi mindent készíthetünk darából? (receptekkel)

A magyar gasztronómia egyik alappillére a búza.

2023. Július 18. 15:04, kedd | Helyi

Egymás után kelnek ki a flamingófiókák a budapesti állatkertben

Az elmúlt két hétben tizennyolc fióka kelt ki a budapesti állatkert rózsás flamingóinál.