Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Július 11. 22:23, péntek | Belföld
Forrás: (MÁV-Start Zrt.)

Vízilabda Európa-bajnokság – Utazzon vonattal, fél áron!

Vízilabda Európa-bajnokság – Utazzon vonattal, fél áron!

A MÁV-START Zrt. a 2014. július 14-27. között Budapesten megrendezésre kerülő Vízilabda Európa-bajnokságra utazóknak ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyuga

A 2014. évi férfi vízilabda Európa-bajnokságot idén Budapesten, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában rendezik.

A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely belföldi jegypénztárában (menetjegyirodákban, vasútállomásokon) megválthatják a kedvezményes, ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti jegyeiket.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban a belépőjegyen feltüntetett napot megelőző nap éjfélkor kezdhető meg, a visszautazást a belépőjegyen feltüntetett napot követő nap éjfélig kell befejezni.

A kedvezmény visszautazáshoz csak akkor vehető igénybe, ha az utas a Vízilabda Európa-bajnokságra szóló belépőjegyét felmutatja a jegyvizsgáló kérésére.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, a www.mav-start.hu weboldalon találhatnak, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

(Forrás: MÁV Start Zrt.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: