Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2022. November 14. 07:26, hétfő | Belföld
Forrás: Ügyészség

Videón, ahogy egy anya a pincér arcába önti a halászlét Baján

Videón, ahogy egy anya a pincér arcába önti a halászlét Baján

Nem ízlett nekik az étel.

Garázdaság vétsége miatt állítja bíróság elé a Bajai Járási Ügyészség azt a házaspárt, akik egy bajai étteremben kifogásolták az étel minőségét, majd a feleség hirtelen a felszolgálóra borította a halászlével teli tányért. A férj mindezek után rátámadt az őket távozásra felszólító pincérre, míg a feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket.

Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 150 ezres pénzbüntetést kértek a házaspár mindkét tagjára előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A gyermekével érkező házaspár augusztus elsején halászlét rendelt egy bajai étterem teraszán. A feleség elégedetlen volt a feltálalt étellel, ezért vitába keveredett a felszolgálóval. Amikor a pincér elkezdte leszedni az asztalt, a nő felkapta a halászlével teli tányérját és a férfi arcába öntötte.

Ezután a felszolgáló távozásra szólította fel, amit többször is meg kellett ismételnie, mire a feleség hangosan fenyegetőzve elindult gyermekével a kijárat felé. Mialatt a pincér a távozó nő után nézett, az addig az asztalnál maradó férj hirtelen felállt és hátulról az alkalmazottra rontott, majd dulakodás alakult ki közöttük. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért és megpróbálta megrúgni a pincért, de nem érte el.

Végül az étteremben dolgozó alkalmazottak a konyhába menekítették a kollégájukat. A feleség kifelé menet még a földre borította és összetörte a terítéket. A házaspár kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása az étteremben tartózkodókban félelmet, és riadalmat keltett. Az ügyészség garázdaság vétségével vádolja a házaspárt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 11:43, hétfő | Belföld

Bravúros légimentést hajtottak végre a magyar mentősök - Videóval

Tegnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott az a 25 év körüli férfi, aki beleragadt a jéghideg iszapba. A mentősök helikopterrel mentették ki a szorult helyzetből, súlyos fagyási sérülésekkel került kórházba.

2023. Január 30. 11:41, hétfő | Belföld

Az idei január leghidegebb reggelét mérték hétfőn

Az idei január leghidegebb éjszakája volt a mostani, hétfőre virradóra a Nógrád vármegyei Zabaron mínusz 9,4 Celsius-fokig süllyed a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

2023. Január 30. 11:36, hétfő | Belföld

Több mint 3 millió éves matrica jár le január 31-én

Több mint 3 millió tavalyi éves országos és megyei autópálya-matrica érvényessége jár le kedden éjfélkor, a hónap utolsó napjáig kell megújítani a mentességeket, kedvezményeket is.

2023. Január 30. 11:35, hétfő | Belföld

Két ember meghalt lakástűzben Győrben

Két ember meghalt hétfő hajnalban egy kigyulladt győri lakásban - tájékoztatott a Katasztrófavédelem.