Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Július 21. 10:53, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Vasúti utazási kedvezmény a Kemencei Erdei Múzeumvasút Napjára

Vasúti utazási kedvezmény a Kemencei Erdei Múzeumvasút Napjára

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a július 22-i Kemencei Erdei Múzeumvasút Napja rendezvényre utazóknak, bármely belföldi vasútállomásról a szobi állomásra.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon történő utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton az önálló gyorsvonati pótjegyet kell megváltani. Az utazást legkorábban július 21-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 23-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegezték. A bélyegzéshez a jegy tulajdonosának be kell bemutatnia a kisvasúti programra szóló részvételi jegyét. Bélyegző hiányában az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menettérti menetjegyre egészíti ki, és pótdíjat is felszámít. A bélyegzést július 22-én 9-20 óra között, a Kemencei Erdei Múzeumvasút pénztárában kérhetik.

A „Kisvasúti Napok” programsorozat keretében tartandó rendezvényről bővebb információ a http://www.kisvasut.hu/kemence honlapon olvasható, a vasúti utazási kedvezményről további felvilágosítás pedig a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49 telefonszámán kérhető.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.