Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2022. Szeptember 26. 11:09, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Vasúti és buszos utazási kedvezmény az Ötöslottó 65. születésnapi Szuperkoncertjére

Vasúti és buszos utazási kedvezmény az Ötöslottó 65. születésnapi Szuperkoncertjére

A Szerencsejáték Zrt. az Ötöslottó 65. születésnapja alkalmából újra megrendezi a Szuperkoncertet.

Október 1-jén a Puskás Aréna Szoborparkban fellép Rúzsa Magdi, a Follow The Flow és a Valmar. A MÁV-START, a GYSEV és helyközi járatain a Volánbusz idén is 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a rendezvényre utazóknak az ország bármely pontjáról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

Az 50 százalékos kedvezmény kizárólag belföldi helyközi utazásra, vonat esetében 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Vasúton a 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban szeptember 30-ától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, október 2-án éjfélig kell befejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen található információs pontoknál lebélyegeztetik.

A Volánbusznál a kedvezmény igénybevételéhez teljes árú menetjegyet kell váltani elővételben a pénztárban vagy az autóbuszon Budapestre. A rendezvényen lebélyegzett jegy a visszaúton is érvényes azonos viszonylaton, vagyis egy út áráért lehet eljutni a koncertre, majd onnan hazatérni. A mobilapplikációban megváltott jegyekre a menettérti kedvezmény nem érvényesíthető. Emelt szintű szolgáltatást nyújtó járat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegy megváltása kötelező. A díjmentes visszautazásra azok az utasok jogosultak, akik visszautazásukat október 2-án 23:59-ig megkezdik. A visszaúton a jármű fedélzetén fel kell mutatni a rendezvény előtti napra vagy a rendezvény napjára megváltott, a rendezvény helyszínén lebélyegzett, Budapestre szóló menetjegyet. Ennek hiányában teljes árú jegyet kell váltani a visszaútra (vagy az utast megillető kedvezményes, egyúti jegyet).

A koncertről és a részvételről további részletek az alábbi weboldalon érhetők el: https://szuperkoncert.szerencsejatek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 12:48, hétfő | Helyi

Lejátszotta első mérkőzését a Kosársuli felnőtt női csapata

Lejátszotta történetének első felnőtt női bajnoki mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület női csapata a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei bajnokságban lép pályára a következő hónapokban.

2022. November 28. 12:39, hétfő | Helyi

Vers a Peronon – adventi különkiadás

A MÁV, a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesülettel karöltve, az elmúlt években nyaranta már megszokott, peronokon hallható versek után újabb nagy fába vágja a fejszéjét.

2022. November 22. 10:52, kedd | Helyi

Újítsuk fel Európát!

Az energiamegtakarítás közös érdek

2022. November 22. 10:49, kedd | Helyi

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző váltja Slobodan Kalinicet a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadján.