Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. November 18. 16:19, szerda | Helyi sport
Forrás: www.hlkc.hu

Vasárnap Abonyban lép pályára a HLKC

Vasárnap Abonyban lép pályára a HLKC

Könnyűnek semmiképp sem ígérkező fellépés előtt állnak az NBII felnőtt és junior bajnokságban, hiszen vasárnap a bajnokság 8. fordulójában Abonyban lépnek pályára.

A tavalyi évben még az NBI/B-ben szereplő vendéglátók jelentősen meggyengültek a nyáron, de nem szabad félvállról venni a mérkőzést, hazai pályán az abonyiak bárkire veszélyesek lehetnek.

Az ellenfél jelenleg a tabella 8. helyén áll, míg csapatunk a dobogó harmadik fokáról várja a mérkőzést. Az előttük álló szarvasi és makói csapat több mérkőzést játszott mieinknél, így a jelenlegi állás remélhetőleg csak átmeneti.
Ahhoz, hogy előrébb tudjanak lépni a tabellán, mindenképpen be kell gyűjteni a két pontot Szolnok megyei rivális otthonában. Idén már nem hullajthatnak pontokat.

Az elmúlt fordulóban “szabadnapos” volt csapatunk, ennek ellenére felkészülés a szokott mederben haladt. Hegyi Dia továbbra is maródi, sajnos hozzá csatlakozott az elmúlt időben Szőke Zsanett is térdproblémái miatt.

NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság

2015.11.22. (vasárnap)

18.00 óra Abony Városi Sportcsarnok

Abonyi KC – Hódmezővásárhelyi LKC
Jv: Pauló Tamás, Tímár Péter
Versenybíró: Ónodi Erika

Gaál Adrienn vezetőedző: “Nagy reményekkel indulunk hétvégén Abonyba, számomra nem kérdés hogy a két pontot kötelező haza hozni. Teljes erőfeszítéssel készülünk, de észben kell tartanunk, hogy az ellenfél hazai pályán mindenképp erős. Jó védekezés után a lerohanásainkat kell erőltetni.”

Komáromi Nikolett csapatunk kapusa: “Az Abonyban játszandó mérkőzésünk is nagyon fontos ahhoz, hogy a kitűzött célhoz közelebb kerüljünk. Úgy gondolom hogy a felkészülés sikeres volt, mind fizikailag, mind szellemileg. A lányokkal igazi csapatként fogunk most is küzdeni azért hogy haza hozhassuk a 2 pontot.”

A felnőtt mérkőzés előtt, 16.00 órától a junior csapatok mérkőznek meg egymással.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.