Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Augusztus 26. 15:38, szerda | Belföld
Forrás: Elek András-sajtóreferens

Vásárhelyi doyenek

Vásárhelyi doyenek

Kiállítás a Tornyai János Múzeum gyűjteményéből Budapesten.

A hódmezővásárhelyi festőiskola legendás művészeinek és kiválóságainak alkotásaiból nyílik kiállítás Vásárhelyi doyenek címmel augusztus 28-án, pénteken 18 órakor Budapesten, az Art IX-XI. Galériában. A tárlatot Nagy Imre művészettörténész, a Tornyai János Múzeum igazgatója nyitja meg a Bartók Béla úti kiállítóhelyen.

(Fejér Csaba Vak hordár)

A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum képzőművészeti gyűjteményéből válogatott kiállításon Csikós András, Csikós Miklós, Darvassy István, Endre Béla, Fejér Csaba, Fodor József, Frank Frigyes, Fülöp Erzsébet, Füstös Zoltán, Fekete János, Hézső Ferenc, Holler László, Juhász Sándor, Kajári Gyula, Kéri László, Kohán György, Németh József, Kurucz D. István, Kovács Mári, Szalay Ferenc és Tornyai János mintegy kéttucatnyi remekműve szeptember 20-ig tekinthető meg a Bartók Béla út 1 szám alatt.

(Németh József - Anya gyermekkel)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt