Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Május 04. 11:51, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazzon még egy nappal többet a „Nyitott Balatonon”!

Utazzon még egy nappal többet a „Nyitott Balatonon”!

Plusz egy napnyi korlátlan utazást kapnak ajándékba a Balaton Mix kombinált hajó- és vonatjeggyel utazók május 1-16. között, a „Nyitott Balaton” rendezvény idején.

A tikettek a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. együttműködésének köszönhetően mindkét közlekedési társaság pénztáraiban megvásárolhatók, a Balaton Mix ajánlat március 26-tól egészen október 23-ig érvényes.

A MÁV-START pénztáraiban már március óta elérhetők a Balaton felfedezését megkönnyítő, kedvezményes kombinált hajó- és vonatjegyek. A Balaton Mix – alkalmazkodva az utazóközönség igényeihez – három- és hétnapos érvénytartamban kapható, felnőtt, gyermek, családi változatban. A jegyekhez kapcsolódó leutazható napok száma az érvényesség idejéhez igazodik, a kiválasztott nap(ok)on korlátlan számú díjmentes utazást tesz lehetővé. A háromnapos érvénytartamú tikett eredetileg egy, a hétnapos pedig két szabadon választott napon biztosítja a Balaton körül közlekedő menetrendszerinti vonatok és a menetrendszerinti hajójáratok korlátlan igénybevételét. A MÁV-START a Nyitott Balaton rendezvény idejére, a május 1. és 16. közötti időszakban a jegy érvényességét viszont egy nappal meghosszabbította. Így a háromnapos változat két, míg a hétnapos három teljes napra kínál korlátlan utazást. (A programsorozatról további információk ahttp://www.nyitottbalaton.hu oldalon találhatók.)

A Balaton Mix jegy megváltása esetén a MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt is biztosít bármely belföldi állomástól a balatoni állomásokra. A felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jegyekkel személyenként egy-egy kerékpár szállítható díjmentes kerékpárjeggyel a jegyen utazásra megjelölt napokon, a járműveken rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.
Az ajánlathoz kapcsolódó további részletes információk a www.mavcsoport.hu honlapon olvashatók, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonal 06 (40) 49-49-49-es telefonszámán érhetők el,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.