Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2022. Augusztus 16. 09:32, kedd | Helyi

Utazz kedvezményesen és korlátlanul a MÁV-Volán-csoport Balaton menti járatain a STRAND Fesztivál idején is!

Utazz kedvezményesen és korlátlanul a MÁV-Volán-csoport Balaton menti járatain a STRAND Fesztivál idején is!

Az augusztus 20-ai hétvégén már hagyományosan Zamárdi ad otthont a STRAND Fesztiválnak, amit idén augusztus 18-21. között tartanak.

A MÁV-Volán-csoport szolgáltatásfejlesztésének köszönhetően a STRAND Fesztivál TravelPass-szal 7 napon át korlátlanul lehet utazni a Balaton menti települések közötti MÁV-START és Volánbusz járatokon.

A STRAND Fesztivál TravelPass 7 napig érvényes, a kezdő nap augusztus 16. és augusztus 20. között tetszőlegesen választható. A hét napos jegy megvásárlásával kényelmesen el lehet jutni a fesztiválra és onnan vissza a szállásra, mert nemcsak a nappali járatokra, hanem az éjszakai buszokra és az óránként közlekedő Bagolyvonatokra is érvényes. Akár a nyaralás is meghosszabbítható, mert a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható a TravelPass a jegy érvényességi ideje alatt, és nem csak Zamárdi környékén, hanem akár a Balaton északi partján is lehet vele utazni.

Az időszakos jegynek köszönhetően olcsóbb az utazás, mintha minden alkalommal külön jegyet vásárolnánk, ráadásul kényelmesebb és gyorsabb is, hiszen elkerülhető a sorban állás. A STRAND Fesztivál TravelPass megvásárolható a MÁV-START jegypénztáraiban, a jegykiadó automatákban 26 év felettieknek 3990, 26 év alattiaknak 2490 forintért. Online és a MÁV applikációban pedig kedvezményesen lehet megváltani, 26 év felettiek számára 3592, 26 év alattiak számára 2242 forintos áron. A jegy a vonatokon 2. osztályú utazásra érvényes, 1. osztályon, illetve egyéb szolgáltatások igénybevétele – például helyjegy köteles járatokon, kutya- vagy kerékpárszállítás – esetén meg kell váltani a további kiegészítő jegyeket is. Emelt szintű szolgáltatást nyújtó (feláras) Volánbusz járatokon pedig a távolsági kiegészítő jegyet is meg kell vásárolni.

A STRAND Fesztivál TravelPass felhasználási területét bemutató térkép, illetve a jegymegváltásához szükséges további információk az alábbi oldalon olvashatóak:

STRAND Fesztivál TravelPass – 7 nap korlátlan utazás | MÁV-csoport (mavcsoport.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 12:48, hétfő | Helyi

Lejátszotta első mérkőzését a Kosársuli felnőtt női csapata

Lejátszotta történetének első felnőtt női bajnoki mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület női csapata a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei bajnokságban lép pályára a következő hónapokban.

2022. November 28. 12:39, hétfő | Helyi

Vers a Peronon – adventi különkiadás

A MÁV, a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesülettel karöltve, az elmúlt években nyaranta már megszokott, peronokon hallható versek után újabb nagy fába vágja a fejszéjét.

2022. November 22. 10:52, kedd | Helyi

Újítsuk fel Európát!

Az energiamegtakarítás közös érdek

2022. November 22. 10:49, kedd | Helyi

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző váltja Slobodan Kalinicet a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadján.