Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Szeptember 28. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Újra streetballt rendeztünk Vásárhelyen - eredmények

Újra streetballt rendeztünk Vásárhelyen - eredmények

A CB Basket A to Z elnevezésű, az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programban,

az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló projektnek köszönhetően rendeztek streetballt ismét 2021. szeptember 26-án, vasárnap Hódmezővásárhelyen, a Hódtói Sportcentrumban. Az eseményen összesen 5 kategóriában hirdettek győztest.

A versenyre a két kedvezményezett sportszervezet, a Hódmezővásárhelyi Kosársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub minden versenyezni vágyó kosarast várt Vásárhelyről és térségéből. A 3+1 főből álló csapatok 2008 és utána született fiúk és lányok, 2005-2007 fiúk, 2004 és előtte született férfiak, 2007 és azelőtt született hölgyek, valamint családi kategóriában mérhették össze tudásukat.

A megmérettetésen fél 10-től pattogott a labda. A streetball hangulatát a viadalok mellett az egész nap szóló zene fokozta, egészen az eredményhirdetésekig, ahol az első helyezett csapatokat sportserleggel és oklevéllel ismerték el. Az indulók emellett szinte teljes ellátásban részesültek, ebéddel és üdítővel várták őket.

A streetball bajnokság győztesei:

  • Felnőtt férfi kategória: Liget Téglái
  • 2008 után születettek: Pingvin sa madagarska
  • 2007 után született lányok: Dream Team
  • Családi kategória: Utasiak
  • 2005-2007 között született fiúk: Ličpa

Az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programról

Az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program az Európai Unió 2014-2020 időszakra vonatkozó pénzügyi keretrendszerének előcsatlakozási eszköze (IPA) keretében valósul meg. A résztvevő országok – Magyarország és Szerbia – „közös irányítási rendszerben” végrehajtva a Program különböző szervezetek közötti együttműködési projekteket támogat a magyarországi Csongrád és Bács-Kiskun megyékből és a következő szerbiai területekből álló programtérségben: Nyugat-Bácska, Észak-Bácska, Dél-Bácska, Észak-Bánát, Közép-Bánát, Dél-Bánát és Szerémség.

A Program egy stabil és együttműködő régió kialakítását és a határtérség általános életminőségének javítását támogatja. Lehetővé teszi a két ország szervezetei közötti gazdasági együttműködést, támogatja a közös identitást és a határtérség kulturális és történelmi örökségét, továbbá hozzájárul környezeti fenntarthatóságához és biztonságához.

További információkért látogasson el a www.interreg-ipa-husrb.com weboldalra.

Kapcsolat:

A projekt neve: CB Basket A to Z.

Kapcsolattartó neve: Martonosi János alelnök

Szervezet neve: Hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület

Telefonszámok: +36/20-266-7240

E-mail cím: jan.martonosi@gmail.com

Cím: Németh L. u. 18., 6800 Hódmezővásárhely, Magyarország

JOGI NYILATKOZAT

Ez a projekt az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg a Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia által. A projekt tartalmáért teljes mértékben a Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy a programot Irányító Hatóságnak állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.