Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Október 21. 09:26, szerda | Helyi
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

Újra itthon a Kosársuli

Újra itthon a Kosársuli

Vérbeli rangadót láthat a közönség szombat este a Hódtói Sportcsarnokban, ahol a tavalyi NBI B csoportos bajnokság ezüstérmesét, a jelenlegi listavezető Debrecent fogadja a Vásárhelyi Kosársuli.

Az tehát már biztos, hogy izgalmas összecsapást láthatunk a kék-sárgák otthonában. A kérdés csak az, hogy az idén igencsak átalakult gárdával pályára lépő Vejinovicsék fel tudnak-e nőni a feladathoz…

A Vásárhely ugyanis nem a legjobb előjelekkel várja a mérkőzést. Dr. Elek András fiai eddig mindkét meccsüket elvesztették, igaz először a bajnokaspiráns Salgótarjántól kaptak ki, majd legutóbb az előző szezon meglepetéscsapata, a Békés babrált ki velük idegenben. Azt azért meg kell jegyezni, hogy a Kosársuli szempontjából nem volt legszerencsésebb a sorsolás. Az együttesre úgy várt talán a három legnehezebb ellenfél az első három körben, hogy még jóformán összeszokni sem volt idejük. Ha azonban Vas Péterék megtalálják a megoldást erre a kérdésre, akkor még sok kellemes percet szerezhetnek a drukkereknek.

Szombaton azonban ehhez biztosan lesz egy-két szava a debreceni fiataloknak is. Ők viszonylag könnyebb csapatok ellen hangoltak a rangadóra. A Honvéd és a MAFC II. bánta a velük való találkozást. Cziberééknek az eddig jól teljesítő Tóth-fivérekre, Erdeire, Patkovic-ra és Lippaira kell odafigyelniük. A cívisvárosiak igen jó dobóformát mutatnak: eddig 226 pontot termeltek és mindössze 122-t kaptak két fellépésük során. Kulcskérdés lesz tehát a védekezés.

Az összecsapás október 24-én szombaton 18 órakor kezdődik.

A szurkolóknak a belépés a csapat szponzorának, az MMBF Földgáztároló Zrt-nek, az MFB Csoport tagjának köszönhetően ezúttal is ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.