Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 18. 13:27, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

ÚJABB RANGADÓT JÁTSZIK A KOSÁRSULI

ÚJABB RANGADÓT JÁTSZIK A KOSÁRSULI

Parádésan kezdte a 2014-15-ös szezont a Vásárhelyi Kosársuli.

A kék-sárgák eddigi mind a 12 tétmeccsüket megnyerték, és a Hepp Kupa négyes döntőjébe is bejutottak. Szombaton este 18 órakor a Salgótarjánt fogadják a bajnokságban.

A rangadó előtt a Bonyhád elleni kupa negyeddöntő egyik hősével, Sasa Vejinoviccsal készítettünk villáminterjút.

- Gondolta volna, hogy 8 meccs után veretlenül állnak az NBI B keleti csoportjának élén?

- A szezon elején azt a célt tűztük ki, hogy a legjobbak között kell lennünk, és úgy gondolom, hogy ott a helyünk. Ennek ellenére nem gondoltam volna, hogy ilyen csodálatosan kezdjük az évet.

- Fejben nagyon erősnek tűnnek, a korábbi években kiélezett szituációkban nem mindig sikerült győzni. Az elmúlt időszakban viszont rengeteg összecsapáson fordítottak vert helyzetből. Lehet erre készülni?

- Már az öltözőben eldöntjük hogy győzni akarunk, és a meccs utolsó percéig ehhez tartjuk magunkat, bármit is mutat az eredményjelző. Hazai pályán a közönség rengeteget segített eddig, remélem ez a jövőben sem változik. Rájuk most a Salgótarján ellen is nagyon számítunk. Idegenben az utánpótlás csapatunk támogat bennünket, de egymásra támaszkodhatunk leginkább.


- Sokszor úgy tűnik, hogy nagyon készülnek Önre az ellenfelek. Mennyire nehezíti meg ez a játékot?

- Nem fogok hazudni, igencsak megnehezíti... Szerencsére azonban van 11 rendkívüli csapattársam akikkel mindenben támogatjuk egymást!

- Mire számít a szombati rangadón?


- Rendkívül nehéz találkozó lesz, de győzni fogunk, amihez kemény védekezésre és fegyelmezett támadójátékra lesz szükségünk. No meg arra, hogy mi akarjuk jobban a sikert. Szeretnénk egy újabb diadallal búcsúztatni 2014-et, és egy nagyszerű élményt tenni drukkereink karácsonyfája alá.

A Vásárhelyi Kosársuli – Konecranes-Salgótarján NBI B csoportos mérkőzés december 20-án szombaton 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.