Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Március 17. 15:15, kedd | Helyi
Forrás: TÖBB MINT CIRKUSZ Kft.

Új szuper produkcióval jön ismét Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz

Új szuper produkcióval  jön ismét Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz

Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött, 95 évvel ezelőtt. A ló vontatta kocsik által mozgatott cirkusz eljutott, a mai kor egyik legmodernebb utazó cirkuszává.

Az elmúlt évtizedek alatt sok legenda tartozik az Eötvös Cirkusz történelméhez. Ez adta az ötletet, hogy ez évben az ”Eötvös Cirkusz’2015 ”évi új műsora a LEGENDÁK világába kalauzolja el Önöket.

Idei műsorunkban több legendás történetek jelmezében mutatunk be fellépő művészeket:

  • Rómeó és Júlia
  • Oroszán király meséje igazi vadállatokkal, oroszlánokkal
  • Mary Poppins és az állatsereglete
  • Szép és a Szörnyeteg
  • Esmeralda története a Notre Dame –ból
  • Vadnyugati Hatosfogat.

Idei turnénk során láthatják Magyarország legnagyobb utazó állatkertjét, melyben 120 állatot tekinthetnek meg. 70 idomított állat a porondon: zebra, dromedár, kenguru, rénszarvas, mosó medve, láma, páva, tarajos sül, sas,amerikai bagoly, papagáj, borz, póni, pelikán, leguán, krokodil, óriás kígyó, armadilli, szamár, teve, birka, kecske, nagy sörényes fehér oroszlán, rózsaszínű tigris, bengáli tigris, stb.

Egy igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést mutatunk be a ” LEGENDA” című új szuper produkciónkban. Továbbá a gyermekek Madagaszkár leghíresebb mese figuráival is találkozhatnak és Steven bohóc legújabb bohózatait láthatják. A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2015-ös évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget! Bízunk, hogy ez évi műsorunk is elnyeri tetszésüket és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.Ehhez kívánunk Önöknek kellemes szórakozást.

Az Eötvös Cirkusz új társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.