Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2022. Június 27. 14:39, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Új logóra gyűjt a Vásárhelyi Kosársuli

Új logóra gyűjt a Vásárhelyi Kosársuli

Logópályázat kiírására indított közösségi gyűjtést a Vásárhelyi Kosársuli.

A mintegy 300 fiatal kosarassal foglalkozó sportszervezet 27 éves logóját cserélné le. A gyűjtést már akár 1000 forinttal is segíthetik a csapat szurkolói, melyet az Adjukossze.hu oldalon ajánlhatnak fel.

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy erős közösség áll egyesületünk mögött. Úgy döntöttünk, hogy 30 éve szolgáló jóöreg hód logóját közösségi adománygyűjtésből újítjuk meg – olvasható a Kosársuli Facebook-oldalán. A logópályázatot kiírásának teljes költsége kb. 260.000 forintba kerül, erre gyűjtenek. Kiemelték azt is, hogy mindig is büszkék voltak az egyesület mögött álló közösségre, amely most így is megmutathatja összetartóerejét.

Martonosi János, a Kosársuli alelnöke elmondta: az emblémájukon szereplő, már majdnem három évtizede szolgáló öreg, zsákoló hód utódját szeretnék megalkotni. A pályázatukra beérkező alkotásokból pedig majd közösségi szavazással választanák ki a legjobbat. Egy amerikai típusú sportlogót szeretnének készíttetni, melyen továbbra is ott lenne a jelképpé vált hód és a kosárlabda is. Az új, fiatalos és dinamikus alkotás alapszínei természetesen a kék és a sárga lesz.

A sportvezető szerint a most indult gyűjtéshez bárki csatlakozhat, hiszen minden forint óriási segítséget jelent, így az 1000 forintos felajánlások is jó helyre kerülnek. Az adománygyűjtés ezen az oldalon érhető el, ahol néhány kattintás után bankkártyás fizetéssel támogatható a céljuk.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 02. 15:32, kedd | Helyi

Barangolj a Borongolóval – vonattal és Tokajbusszal!

Új, vasúttal összehangolt autóbuszjáratok segítik a tokaji borvidék felfedezését

2022. Augusztus 02. 15:27, kedd | Helyi

Megindult a vasúti teherforgalom a Szeged, Röszke és az országhatár között

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a MÁV beruházásában megvalósuló Szeged–Röszke vasútvonal felújítása. Elkészült a vasúti pálya, így augusztus 1-jén este megindulhattak a tehervonatok.

2022. Augusztus 02. 15:20, kedd | Helyi

Augusztus elsejétől félóránként jár a vasútvillamos

Sikeresen zárult a TramTrain tavasz óta tartó ingyenes utasforgalmi próbaüzeme,

2022. Augusztus 02. 15:13, kedd | Helyi

Kedvező tapasztalatok a balatoni főszezon közösségi közlekedési utasforgalmában

Javában tart a főszezon a Balatonnál, sokan keresik fel a tavat – méghozzá egyre többen a közösségi közlekedést választják utazásukhoz.