Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2022. Június 27. 14:39, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Új logóra gyűjt a Vásárhelyi Kosársuli

Új logóra gyűjt a Vásárhelyi Kosársuli

Logópályázat kiírására indított közösségi gyűjtést a Vásárhelyi Kosársuli.

A mintegy 300 fiatal kosarassal foglalkozó sportszervezet 27 éves logóját cserélné le. A gyűjtést már akár 1000 forinttal is segíthetik a csapat szurkolói, melyet az Adjukossze.hu oldalon ajánlhatnak fel.

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy erős közösség áll egyesületünk mögött. Úgy döntöttünk, hogy 30 éve szolgáló jóöreg hód logóját közösségi adománygyűjtésből újítjuk meg – olvasható a Kosársuli Facebook-oldalán. A logópályázatot kiírásának teljes költsége kb. 260.000 forintba kerül, erre gyűjtenek. Kiemelték azt is, hogy mindig is büszkék voltak az egyesület mögött álló közösségre, amely most így is megmutathatja összetartóerejét.

Martonosi János, a Kosársuli alelnöke elmondta: az emblémájukon szereplő, már majdnem három évtizede szolgáló öreg, zsákoló hód utódját szeretnék megalkotni. A pályázatukra beérkező alkotásokból pedig majd közösségi szavazással választanák ki a legjobbat. Egy amerikai típusú sportlogót szeretnének készíttetni, melyen továbbra is ott lenne a jelképpé vált hód és a kosárlabda is. Az új, fiatalos és dinamikus alkotás alapszínei természetesen a kék és a sárga lesz.

A sportvezető szerint a most indult gyűjtéshez bárki csatlakozhat, hiszen minden forint óriási segítséget jelent, így az 1000 forintos felajánlások is jó helyre kerülnek. Az adománygyűjtés ezen az oldalon érhető el, ahol néhány kattintás után bankkártyás fizetéssel támogatható a céljuk.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 29. 17:26, szerda | Sport

Konferencia-liga - Szerbiában nagyot léphet a továbbjutás felé a Ferencváros

A Ferencváros csütörtökön nagy lépést tehet a továbbjutás felé, amennyiben legyőzi a Cukaricki csapatát Leskovacban a labdarúgó Konferencia-liga ötödik fordulójában.

2023. November 29. 06:00, szerda | Életmód

Magyarországon nem tervezik legalizálni az eutanáziát

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta egy az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt folyó per kapcsán az Igazságügyi Minisztérium (IM) kedden közleményben az MTI-vel.

2023. November 29. 06:00, szerda | Belföld

90 százalék fölé emelkedhet az egyszer használatos ital palackok visszagyűjtési aránya

Az új visszaváltási rendszerrel a mostani 40 százalék körüli szintről 90 százalék fölé nőhet az egyszer használatos italos palackok visszagyűjtési aránya