Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2022. Március 23. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

U12: eredmények és edzői értékelések

U12: eredmények és edzői értékelések

Vásárhelyi Zebrák-SZEDEÁK Ezüstrókák 43-60

Zebrák: Bősz 25, Fejes 8, Mile-Varga 3, Lekeinszki 2, Balázs 2, Fülöp, Jakab, Borovi S, Marczinka, Gera


Szecska Szöcskék-Vásárhelyi Zebrák 35-50

Zebrák: Bősz 38, Fejes 4, Gajda 3, Marczinka 3, Mile-Varga 2, Borovics 1, Balázs, Fülöp,Gera, Jakab, Csongrádi, Lekrinszki

Czibere Zoltán: "Újabb két mérkőzést játszottunk a gyermek bajnokságban. Az első mérkőzésen a Szegedi Ezüstrókák ellen léptünk pályára. Gyakorlatilag a mérkőzés első percétől a vendégcsapat vezetett és hiába próbáltunk meg mindent, nem sikerült felzárkóznunk. Így az első mérkőzésen vereséget szenvedtünk. A második találkozónkat a Szecska Szöcskék ellen játszottuk. Ezen a mérkőzésen mi kezdtünk szenzációsan és gyakorlatilag az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak, mert újabb két jó mérkőzést játszottunk."


Cívis GFE Gyakorló Szarvas-Vásárhelyi Zebrák 45-57

Zebrák: Bősz 31, Hegyi 14, Fejes 8, Mile-Varga 2 , Lekrinszki 1, Gera 1


Vásárhelyi Zebrák-Lehel KS 58-53

Zebrák: Bősz 37, Hegyi 13, Fejes 7, Gera 1

Czibere Zoltán: "A gyermek bajnokság 6. fordulójában Jászberényben léptünk pályára, ahol két rendkívül kiélezett mérkőzést sikerült megnyernünk. Köszönhetően a Bősz, Hegyi párosnak, akik mind a két mérkőzésen kiemelkedően teljesítettek."SZEDEÁK Kisbikák - Bodrogi Bau Vásárhelyi Gepárdok 85-42

Gepárdok: Borus 11, Soós 9, Papp 9, Páska 6, Varga 3, Cseh 2, Forrai 1, Herczeg 1, Májer A. -, Májer K. -, Török -

Vuk Pavlovic: "Szoros első negyed után úgy tűnt van esélyünk megszorongatni a Szegedet. A második játékrészben kijöttek ránk nagyon agresszíven, sokszor nem tudtuk átvinni a labdát, sorra kaptuk a ziccereket. A felállt védekezésünk ellen is megtalálta a Szeged a helyzeteket. Nagyon sok pontot kaptunk, így nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. A második félidőre kicsit feljavult a játékunk, sajnos ez nem volt elég."Bodrogi Bau Vásárhelyi Gepárdok - Kecskeméti KA Vadmacskák 55-77

Gepárdok: Borus 15, Soós 15, Varga 8, Török 5, Páska 4, Herczeg 3, Forrai 2, Papp 2, Májer K.1, Májer A. -, Cseh -

Vuk Pavlovic: "Jó szerkezetű csapat ellen játszottuk a második mérkőzésünket, ez sajnos azt eredményezte, hogy a lepattanókat nehezen tudtuk megszerezni. Sok kosarat kaptunk a mérkőzésen második szándékból, ami nagyon demoralizáló volt a csapatnak. A Kecskemét befutásos játéka hatékony volt, nem tudtuk levédeni. Voltak jó periódusaink, de ez nem volt elég a győzelemhez."Bodrogi Bau Vásárhelyi Kishódok - Szolnoki Leopárdok 44-48 (9-12,18-15,12-10,5-11)

Kishódok: Tóth 11, Kálló-Nagy 11,Tóbiás 10,Skoda 6,Nagy 3,Musa 2,Horváth 1,Orovecz -,Patkós -,Őze -,Bodrogi -,Kanka -.

Kotormán Zsuzsanna: "A szolnoki csapattal még nem játszottunk, így vártuk ezt a mérkőzést.Az első félidőt azonos ponttal zártuk, így teljesen nyitott volt a mérkőzés végeredménye. Jó védekezéssel, ügyes labdaszerzésekkel gyors játékot játszottunk. Néha ez a gyorsaság kapkodásba csapott át. Sajnos az utolsó negyedre fejben fáradtak el a fiúk, pontatlanul sikerültek a dobások, így kritikus helyzetekben nem sikerült bedobni a lehetőségeket. Ennek ellenére dicsérem a csapatot, szoros, jó mérkőzést játszottunk."


Mezőberényi KK - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kishódok 29-53 (7-11,6-13,8-21,8-8)

Kishódok: Tóth 20, Skoda 7, Musa 6, Kálló-Nagy 4, Tóbiás 4, Nagy 4, Patkós 3, Horváth 2, Orovecz 1, Bodrogi 1, Kanka 1, Őze -.

Kotormán Zsuzsanna: "Vegyes csapattal játszottuk a második mérkőzést. Nehezen lendültünk játékba, de a következő két negyed eldöntötte a mérkőzést. Itt is a védekezésünk működött, gyors és szemfüles játékosaink sok labdát tudtak szerezni, ebből gyors kosarakat értünk el. Az utolsó negyedben kicsit görcsössé vált a játékunk, több személyi hibát vétettünk, ami a fáradtságnak tudható be. A győzelem magáért beszél, gratulálok a fiúknak!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 10:44, szerda | Helyi

Vasúti kedvezményt ér a kitűnő bizonyítvány

A MÁV-START és a GYSEV is csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványú diákok cirkuszi belépőt kapnak.

2022. Június 29. 10:39, szerda | Helyi

Vonattal vagy Volánbusz-járattal a Balaton Soundra és a Balaton körül

Hétfőtől négy napig váltható kedvezményes TravelPass hetijegy

2022. Június 29. 10:27, szerda | Helyi

Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.