Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Március 23. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

U11: eredmények és edzői értékelések

U11: eredmények és edzői értékelések

Bodrogi Bau Vásárhelyi Farkasok - Cívis KK GFE Gyakorló Szarvas/A 57-69

Farkasok: Patkós 23, Skoda 18, Krebsz 4, Ambrus 4, Dombi 3, Gajdos 2, Égető 1, Bihacsy 1, Kátai- Tóth 1

Patkós József: "Itthon játszottunk a hétvégén, viszont többen betegség miatt nem tudtak részt venni a tornán. Ettől eltekintve a jelen levők nagy elszántsággal várták a feldobást. Jól kezdtünk, vezetést szerveztünk leginkább gyors támadásokkal. A következő játékrészben is szép támadásokat indítottunk, viszont az ellenfél magas játékosát nem tudtuk likvidálni, így felzárkóztak, majd megszerezték az előnyt. Kis különbséggel fordultunk. Igaz, nyertük a következő negyedet egy ponttal, de a neheze még hátra volt. Folyamatosan jöttek a kosarak mindkét oldalon, az utolsó két percben feljöttünk egy pontra, de ezt már nem tudtuk csökkenteni. Jó mérkőzés volt, ügyesek voltak a Fiúk!"

CSC MOSNITA fiú - Bodrogi Bau Vásárhelyi Farkasok 67-31

Farkasok: Skoda 9, Patkós 7, Krebszt 5, Gajdos 3, Bihacsy 2, Égető 2, Ambrus 1, Kátai- Tóth 1, Dombi 1

Patkós József: "Rohanós meccsbe csöppentünk a második mérkőzésen. A támadások végén megvoltak a lehetőségeink, de a kihagyott dobások után indításokkal szerezte a könnyű kosarakat az ellenfél. Sajnos ez az egész meccsre jellemző volt, belementünk a rohanásba, igyekeztem fékezni a csapatot támadásban, mindenki elfáradt a végére, jó lett volna teljes létszámmal játszani. Dicséret a Csapatnak!"


Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingek - Szedeák Aranysakálok 45-80

Vikingek: Papp 11, Herczeg 10, Somogyi 7, Török 5, Fejes 4, F. Szabó 4, Cseh 3, Forrai 1

Bálint Erik: "Nagyon örültem az első félidei játéknak, mivel a régió legjobb csapatával szoros meccset játszottunk. Sajnos a második félidőre elfáradtak a fiúk, de közelebb tudtunk kerülni a Szegedhez."

Szolnoki Bikák - Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingek 27-95

Vikingek: Papp 36, Török 23, Cseh 13, Forrai 7, Herczeg 7, Szanda-Nagy 4, F.Szabó 3, Somogyi 2

Bálint Erik: "Nagyon rendben volt a védekezés és a támadás is, egy percig sem engedtek ki a srácok, ami nagyon dicséri a hozzáállást. Gratulálok nekik!"


Vásárhelyi Párducok - Gyula 20:0

Vásárhelyi Párducok - Rókusi Mókusok 47:43


Párducok: Perei 17, Grochulski 12, Bíró 10, Czakó 3, Nagy Zs. 3, Rácz 2, Móza, Szabó

Utasi Gábor megbízott edző: "Sajnos a gyulai csapat létszámgondok miatt nem jelent meg, így rögtön a csoportdöntőt játszottuk. Itt a gyerekek nagyon ügyesen játszottak, a kért taktikai változtatásokat megcsinálták, aminek eredményeként tetemes hátrányt ledolgozva sikerült megfordítani a mérkőzést."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.