Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Augusztus 24. 10:28, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Többféle utazási kedvezmény a SZIN-re érkezőknek

Többféle utazási kedvezmény a SZIN-re érkezőknek

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV

a 2022. augusztus 24-27. közötti Szegedi Ifjúsági Napokra (SZIN) más kedvezménnyel nem rendelkező utazók részére Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra. A MÁV-START a diákok számára kuponakciót is hirdet.

Az 50%-os kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban augusztus 23-án kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb augusztus 28-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével lebélyegeztetik a rendezvény helyszínén, a Szeged Partfürdő főbejáratánál, a MÁV-START információs pontjánál augusztus 24-én 17-20 óráig, valamint augusztus 25-én, 26-án és 27-én 14 és 20 óra között.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni; feláras vonat igénybevétele esetén pedig az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

A MÁV-START a SZIN-re belépőjeggyel rendelkező és vonattal érkező diákok részére100 kilométerenként 100 forintos kedvezményt biztosító kupont ad ajándékba, amit későbbi utazásaik során használhatnak fel. Az Utazási kupon kiadása a rendezvény ideje alatt a főbejáratnál, a MÁV-START információs pontjánál történik, valamint Szeged vasútállomás Ügyfélszolgálati irodájában is igényelhető 7 és 17 óra között. Az Utazási kupon kizárólag a személypénztárban vagy a fedélzeten megváltott vasúti jegyekre adható ki, a rendezvényre szóló alkalmi menettérti menetjegyhez nem! Az Utazási kupon kiadásának feltételei a MÁV-START honlapján olvashatók.

A rendezvény elérhetőségei, részletes programjai és azok helyszínei, időpontjai megtalálhatók a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) hivatalos honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet