Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 05. 19:57, péntek | Belföld
Forrás: mti

Tizennégy megye harmincegy közössége verseng a Let\'s Colour pályázatán

Tizennégy megye harmincegy közössége verseng a Let\'s Colour pályázatán

Elindult a szavazás arra a harmincegy közösségre, amelyek beneveztek a Let\'s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázatára, amelyen közösségi falfelületeik festéséhez lehet festéket nyerni.

Az egyesület pénteki közleménye felidézi, hogy a projektben bármely közösség vagy társadalmi csoportosulás elindulhatott, akik tevékeny részt szerettek volna vállalni környezetük megszépítésében. A részvétel során az egyetlen kritérium az volt, hogy az adott közösség életében központi szerepet betöltő, kifestendő beltéri falfelületet a pályázó biztosítsa.

A kiírás nyerteseinek a festéshez szükséges mennyiségű festéket, a grafikai terveket, a munka koordinálását valamint a szakértői támogatást a Let's Colour biztosítja, a festést pedig a közösségek önkéntesen, együtt valósítják meg.

A pályamunkákra az egyesület weboldalán szavazhat a közönség május 21-ig, a 10 ezer fő alatti, valamint a tízezres lélekszámot meghaladó települések kategóriában. A három-három legtöbb voksot gyűjtő pályázat kerül a döntőbe, ahol szakmai zsűri hirdeti ki a győzteseket május 22-én. A döntőbe bejutó, de nem nyert pályázók idén is 50-50 liter színes beltéri falfestéket kapnak. A festéseket legkésőbb augusztus 15-ig kell megvalósítani.

Címkék: közösség, pályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről