Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 17. 13:05, szerda | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

TIZENHARMADIK GYŐZELMÉRE HAJT A KOSÁRSULI

TIZENHARMADIK GYŐZELMÉRE HAJT A KOSÁRSULI

Szombaton lesz a Vásárhelyi Kosársuli utolsó bajnoki fellépése 2014-ben.

A szezonban eddig hibátlanul a tabella élén álló kék-sárgák a Konecranes-Salgótarjáni KSE-t fogadják a Hódtói Sportcsarnokban. Vas Péterék az NBI/B keleti csoportjában eddig nyolc győzelmet számlálnak, négy Hepp Kupa győzelmükkel összesen már 12 sikernél tartanak.

A vendégek a tabella hetedik helyén állnak, 4-4-es győzelem-vereség mutatóval, amiből egyértelműen a Vásárhely újabb diadalára lehet számítani. A kép azonban ennél valamelyest árnyaltabb. A salgótarjániak megerősítették keretüket, és úgy hírlik az Egerből frissen igazolt Szabo Peter pályára lép a 9. fordulóban. A játékosra a vásárhelyi közönségnek még igen friss emlékei lehetnek, mivel október közepén még egri színekben 25-öt szórt Nyilaséknak. Mellette Tutust, Madárt, Gorskit és Papot sem szabad leírni, sőt hozzájuk a két vásárhelyi nevelésű spíler Czuprák Ádám és Schéda Martin is csatlakozhat.

A zászló ennek ellenére - főleg hazai pályán, a Kosársulinak áll. Mócsaiék legutóbb éppen a nyugati listavezetőt győzték le a Hódtóiban, ráadásul 15 ponttal. A rangadón Vejinovics, a legjobb formáját mutató Gruda és Vas vitték hátukon a csapatot. Azt már most borítékolhatjuk, hogy izgalmas találkozó elé nézünk, a siker kulcsa pedig a védekezés lehet. Ha a hódmezővásárhelyieknek sikerül átmenteniük vasárnapi szenzációs védőformájukat, és a támadójáték sem akadozik, akkor bezsebelhetik tizenharmadik diadalukat a 2014-15-ös évadban.

A rangadó december 20-án szombaton este 18 órakor kezdődik Hódmezővásárhelyen, a Hódtói Sportcsarnokban. A nézők, az eddigi bajnokikhoz hasonlóan, ezúttal is ingyenesen nézhetik meg a meccset.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: