Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2018. November 28. 15:24, szerda | Helyi

TEHETSÉG, MUNKA ÉS ALÁZAT – BEREI KRISZTINA A SERDÜLŐ VÁLOGATOTT BŐ KERETÉBEN

TEHETSÉG, MUNKA ÉS ALÁZAT – BEREI KRISZTINA A SERDÜLŐ VÁLOGATOTT BŐ KERETÉBEN

Az Egyesületünknél folyó utánpótlás-nevelő munka újabb elismeréseként a Magyar Kézilabda Szövetség többlépcsős kiválasztási folyamatát követően játékosunk, Berei Krisztina bekerült a magyar serdülő válogatott bő keretébe.

A 2004/2005-ös születésű játékosok kiválasztási folyamata 2017. novemberében kezdődött megyei majd regionális szinten, ezt követően 2018. tavasztól az MKSZ szakemberei pedig még tovább szűkítették az országos keretet.

Az előírt fizikális, technikai/taktikai, valamint ortopédiai és diagnosztikai teszteken Kriszti mindvégig kimagaslóan teljesített, így megérdemelten került be a 40 fős válogatott keretbe!

Kriszti több mint 6 esztendeje, nyolc évesen kezdett kézilabdázni a HLKC-ban. Végigjárta az utánpótlás-szamárlétrát Egyesületünknél, a korosztályos gyermekbajnokságok után immár oszlopos tagja serdülő és ifjúsági csapatunknak. Kitartása, szorgalma követendő példa lehet mindenkinek. Hiába ostromolták Őt és szüleit “jobbnál-jobb” ajánlatokkal konkurens csapatok, az idő ékesen bebizonyította, hogy fejlődése érdekében a legjobb helyen volt…

Örömünkbe némi üröm is vegyül, hiszen Kriszti ezzel egy-időben felvételt nyert a Nemzeti Kézilabda Akadémiára, így a 2019/2020-as évben már nem Vásárhelyi színekért fog küzdeni a pályán.

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club büszkeséggel kíván sikeres pályafutást játékosának!

“Hajrá Kriszti, mindent bele!!!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 25. 08:16, szombat | Életmód

Két magyar Trófea-díj a világ egyik legnagyobb borversenyén

Két magyar bor, a somlói Tornai Pincészet 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűje és a Royal Tokaji 2018-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en.

2024. Május 25. 08:14, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: haderőt kell építenünk, mert enélkül nem tudjuk garantálni a magyar emberek békéjét és biztonságát

Nem tekinthetjük sajnos azt a forgatókönyvet sem kizártnak, hogy ismét a fegyvereké lehet szó Európában. Ennek az elkerüléséhez erőre van szükségünk

2024. Május 25. 08:13, szombat | Külföld

Putyin: Zelenszkij legitimitása megszűnt

Megszűnt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök legitimitása, a kérdés az, hogy kivel kell tárgyalásokat folytatni Ukrajnában - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz államfő Minszkben.