Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2011. Augusztus 29. 14:25, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Öt nap alatt javították ki a hibát

Öt nap alatt javították ki a hibát

Ismét működik a MÁV internetes jegyértékesítési rendszere, a vasúttársaság szakemberek bevonásával 5 nap alatt tudta kijavítani a rendszerhibát.

Az online jegypénztárak meghibásodása miatt 1100 utas nem tudta átvenni korábban megváltott jegyét; volt olyan is, akit Szlovákiában szállítottak le a vonatról emiatt.

Eközben mától vége a nyári menetrendnek és újra a megszokott rendszerben közlekednek a vonatok. Emiatt főleg a Balaton környékén ritkulnak a járatok. A változásokról bővebben a MÁV weboldalán tájékozódhatnak az utasok. (rá)

hírTV

Címkék: máv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 06:00, hétfő | Belföld

Nagyon erős UV-B sugárzás várható hétfőn több helyen

Nagyon erős, a figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható hétfőn Magyarország több régiójában - közölte a HungaroMet vasárnap az MTI-vel.

2024. Június 24. 06:00, hétfő | Belföld

Nyáriasan meleg idő várható június utolsó hetében

Sok napsütés várható 30 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel, de a hét közepén többfelé kell záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadásra, jégesőre számítani.

2024. Június 23. 09:23, vasárnap | Belföld

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését, az elindított toborzó kampányban pedig várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni Magyarország védelméhez

2024. Június 23. 09:21, vasárnap | Belföld

Meteorológia: megdőlt az országos melegrekord szombaton

Az előzetes adatok szerint megdőlt a 24 éves országos melegrekord szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán szombat délután.