Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 13. 11:55, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

SZOLNOKON A KOSÁRSULI

SZOLNOKON A KOSÁRSULI

Szolnokon lép pályára vasárnap a Vásárhelyi Kosársuli felnőtt csapata.

A hazaiak jelenleg a 10. helyen állnak az NBI B csoportos kosárlabda bajnokság keleti konferenciájában. Dr. Elek András tanítványai a másodikak a tabellán, így a papírforma szerint mindenképpen hozniuk kellene a kötelezőt.

A Szolnoki Olaj KK U 23 eddig mindössze háromszor hagyta el győztesen a küzdőteret. Mindössze a Budafok, az Óbudai Kaszások és a Kecskemét ellen tudtak diadalmaskodni. A nemzetközi kupákban eredményesen szereplő felnőtt kirakatgárda mellett pallérozódó együttes legöregebb tagja még a 22. életévét sem töltötte be. A csikócsapat tagjai közül eddig Pavlovic és Stajkovski teljesített a legjobban. Eddigi produkciójuk alapján azonban nem szabad alábecsülni a Jász-Nagykun-Szolnok megyeieket, akik szerdán a listavezető DEAC ellen mindössze 11 ponttal maradtak alul idegenben.

A Kosársuli az elmúlt hetekben újabb győzelmi sorozatot indított el. Vas Péterék sorozatban három könyvelhettek el. Ráadásul jó hír, hogy a kék-sárgákat nem tizedelte meg az influenza. A vásárhelyiek közül az elmúlt hetekben egyenletesen teljesítő Varga Dániel van a legjobb formában(az utóbbi találkozókon többször ért el dupla-duplát), de mellette Czibere, Vejinovics, Vas, Nyilas és Kelemen sem maradt adós a jó teljesítménnyel. Ha vasárnap este újra lesz négy-öt jól teljesítő a kosaras, akkor nem lehet kérdéses a győzelem, amihez sok segítséget nyújthat a rutin és a hosszú kispad is.

A Vásárhelyi Kosársuli szurkolóinak még két hetet kell várniuk az újabb hazai összecsapásra. Február 28-án a Merim Mehmedovics dirigálta TF-Budapest érkezik majd a Hódtói Sportcsarnokba. A Hepp-kupa elődöntőjében már látott ütközetet a közönség ismét ingyenesen tekintheti majd meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.