Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:15, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szívesen utazna az utószezonban a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz?

A Dunakanyarban kirándulva, Budapest nevezetességeit csodálva, esetleg Pécsett, Győrött vagy Szegeden élvezné a vénasszonyok nyarát? Vonattal mindezt olcsóbban megteheti – szeptember 30-ig vehető igénybe a dolgozói bérlet mellé a 33%-os vasúti kedvezmény.

Június közepe óta már több mint 11 ezer utas élt a lehetőséggel – csatlakozzon hozzájuk Ön is! Az érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezők számára bármely viszonylatra szóló, 33%-os kedvezményű menetjegy vásárlásának lehetősége a MÁV-START és a GYSEV belföldi hálózatán is biztosított.

A 33%-os kedvezmény akkor vehető igénybe, ha a kedvezményes jegy érvénytartamának első napján Ön rendelkezik még érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, saját részre (igazolványszámra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel. A kedvezményt másodosztályon lehet igénybe venni, első osztályon való utazáskor a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni.

A 33%-os kedvezményű menetjegyet nem csak pénztárban, hanem automatából vagy online is megvásárolhatja. Online vásárlás esetén, ha jegyét az automatából való átvétel helyett otthon nyomtatja ki, illetve mobiltelefonja vagy laptopja képernyőjén mutatja be, még 3% kedvezményt is kap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.