Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Október 24. 16:03, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

Szentandrási Jánosné Jusztika nénit 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Szentandrási Jánosné Jusztika nénit 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Szentandrási Jánosné (Kiss Jusztina) a napokban ünnepelte a 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal munkatársai köszöntötték.

Jusztika néni Hódmezővásárhelyen született, szegény családba nevelkedett, öten voltak testvérek. Családjával tanyán élt és a mezőgazdaságban dolgozott, majd amikor férjhez ment beköltözött a városba. 1957-ben a Hódikötnél betanított munkásként dolgozott, 1962-ben a Porcelángyárba ment, ahonnan 1983-ban jött el nyugdíjba.

Nyugdíjas évei elején is aktívan dolgozott egészen 78 éves koráig. Házastársa korán elhunyt, 51 éves kora óta egyedül él, 1 lányuk született, 1 unokája és 2 dédunokája van.

Jusztika néni nagyon jó egészségnek örvend, kortalan, vidám nyugdíjas éveit éli. Szabadidejében szeret tévét nézni, olvasni.




Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.