Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Július 01. 17:09, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti/fotók: police.hu

Sorozatbetörőket fogtak el Nógrád megyében

Sorozatbetörőket fogtak el Nógrád megyében

Sorozatbetörőket fogtak el Nógrád megyében, a 17 éves és a 13 éves fiú tíz épületbe tört be Kállón, a lopott tárgyakat egy 31 éves férfi értékesítette; őt és a 17 éves fiút őrizetbe vették

- közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a két fiú május 18-a és június 28-a között tíz kállói épületbe tört be, a többi között vízvezeték-szerelvényeket, csaptelepet, ipari hegesztőt, akkumulátort, kézi szerszámokat, szerszámgépeket, használati tárgyakat és háztartási eszközöket loptak el. Egyikük egy családi ház teraszáról egy trófeát és három agancsot vitt el, egy másik esetben pedig egy garázs ajtaját feszítette be, de onnan nem tulajdonított el semmit.

Az ellopott tárgyak egy részét egy 31 éves férfinak adták át, aki azokat egy kartali hulladékátvevő-telepen és más helyeken értékesítette.

Szerdán mindhármukat kihallgatták. A 17 éves fiút és a 31 éves férfit őrizetbe vették, a rendőrök kezdeményezik a fiú letartóztatását.

A pásztói rendőrkapitányság a két fiú ellen ötrendbeli lopás bűntett és ötrendbeli lopás vétség gyanúja, míg a 31 éves kállói férfi ellen folytatólagosan elkövetett pénzmosás bűntett miatt indított eljárást.

A rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.