Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Április 15. 12:43, szerda | Helyi sport
Forrás: Center Motorsport

Sikeresen rajtolt a Kelet Kupa sorozat

Sikeresen rajtolt a Kelet Kupa sorozat

Vasárnap rendezték a vásárhelyi Rolandringen az idei motocross szezon első pontszerző versenyét.

Az izgalmasnak ígérkező futamok és a remek napsütéses idő rengeteg nézőt csalt ki a pályára.

Több mint 100 versenyző adta le nevezését a kora reggeli gépátvételen, a versenypálya szakszerűen elő volt készítve, a locsoló rendszer is kitűnően működött. A felnőtt futamok mellett a gyerek versenyeknek igen nagy sikere volt, a nézők közül sokan nem is gondolták, hogy már az 5-10 éves korosztály ilyen színvonalas produkciókra képes. A felnőttek területi futamai mellett a meghívásos profi géposztály produkciója igazán élményszámba ment.

Mint várható volt, a szurkolók nagy örömére a vásárhelyi sikerek sem maradtak el, a junior országos bajnokság 65 cm-es kategóriájában Técsy László Márk az értékes 4. helyezést szerezte meg, a hobby géposztályban Véró Zsolt bronzéremmel, Técsy László a seniorok között ezüsttel, Nagy Alex a profi 450-ben futam győzelemmel és összetett 2. helyezéssel remekelt.

A Kelet Kupa versenysorozat foci nyelven szólva kb. az NB2-nek felel meg, mindezek mellett a rendezvény magas színvonalú volt, a közönség nagyszerűen szórakozott.

Az igazi nagy nemzetközi bajnoki fordulóra június 21.-én kerül sor a Rolandringen, ahol a sportág legjobbjai küzdenek meg a bajnoki pontokért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben