Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2011. November 27. 14:53, vasárnap | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Segítenének a szurkolóknak

Segítenének a szurkolóknak

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) azt szeretné elérni, hogy több szurkoló láthassa a magyar csapatok Bajnokok Ligája-mérkőzéseit.

Az MKSZ vasárnapi közleménye szerint az elmúlt hónapokban a témában számtalan megbeszélést szervezett, melynek eredményeként a héten már úgy tűnt, sikerül elérnie az áttörést, és az MKB Veszprém vasárnapi BL-mérkőzését a Magyar Televízió is közvetítheti. Azonban a közvetítési jogokat megvásárló Digisport csatorna elzárkózása miatt ez mégsem történhetett meg, így további egyeztetésekre van szükség.

„A Magyar Kézilabda Szövetség elfogadhatatlannak tartja, hogy a sportág bármely szereplője, médiaszolgáltatója pillanatnyi üzleti vagy magánérdekét a kézilabdázás népszerűsítése, a szurkolók elvárásai és így a közérdek fölé helyezze” – olvasható a közleményben.

A BL-közvetítési jogokkal rendelkező Európai Kézilabda Szövetség 2011 márciusában hosszú távra értékesítette a közvetítés lehetőségét a Digisport csatorna számára. Az MKSZ állásfoglalása szerint „ezen döntés következménye, hogy a kézilabdát figyelemmel kísérő szurkolók és tévénézők túlnyomó többsége egyáltalán nem láthatja a Bajnokok Ligájában szereplő magyar klubcsapatok mérkőzéseit”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.

2024. Május 22. 15:48, szerda | Sport

Budapesten lesz a BL döntő 2026-ban

Budapesten a Puskás Arénában rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2026-os döntőjét az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának szerdai döntése értelmében.

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország