Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Május 28. 11:45, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

SALGÓTARJÁNBAN A KOSÁRSULI

SALGÓTARJÁNBAN A KOSÁRSULI

Idegenben kezdi a Salgótarján elleni bronzpárharcot a Vásárhelyi Kosársuli szombaton a B csoportban.

A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolga a bombaerős kerettel rendelkező ellenfelükkel szemben. Ráadásul a helyzetet nem könnyíti meg a Bonyhád elleni két vereség, és a hosszú utazás sem.

A salgótarjániak sem a legjobb előjelekkel készülnek az összecsapásra, mivel a legutóbbi két fellépésükön kétszer kaptak ki a döntőbe jutó Debrecentől. Ennek ellenére a hazai pálya, a B csoport talán legerősebb kerete, valamint legutóbb a Vásárhely ellen otthon aratott majdnem 30 pontos diadaluk mindenképpen mellettük szól. Szabó, Madár, Tutus és Vuletics egyaránt klasszis játékos, akiket Gorski és a két vásárhelyi nevelésű kosaras Schéda és Czuprák segíthet.

Az idegenbeli bravúrhoz a Kosársulinak leginkább önmagán kellene felülkerekednie. A gárda a szezonban már bizonyította, hogy mindenkire veszélyes lehet a Hódtói Sportcsarnokot elhagyva is. Vaséknak nagyon nem jött ki jól a lépés legutóbbi két meccsükön. Ha azonban újra magukra találnak, és ismét legnagyobb erényüket csillogtatva, csapatként játszanak, akkor lesz keresnivalójuk a salgótarjániak pályáján.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2015. június 6-án szombaton 18 órakor lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban a két győzelemig tartó párharcban. A találkozót ingyen láthatja közönség. Ha Vas Péterék nyernek Salgótarjánban, akkor ez lehet a szezon utolsó mérkőzése. Ha veszítenek, akkor is…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma