Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. November 22. 10:49, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző váltja Slobodan Kalinicet a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadján.

A csapat nyáron kinevezett szerb trénere magánéleti okokból nem tudja ellátni a felnőttgárda vezetését a jövőben. A kék-sárgák új vezetőedzője, Vuk Pavlovics november 22-én kedden 17:30-kor debütálhat a Hepp Kupában, ahol az eggyel magasabb osztályban játszó Cegléd lesz az ellenfél a Hódtói Sportcsarnokban.

A Vásárhely új edzője már 2017 eleje óta dolgozik az egyesületnél, ahol edzői pályafutását is kezdte. Több korosztályban is megmutatta már tehetségét és eltökéltségét utánpótlástrénerként. Az igazi kosaras famíliából származó szakember – akinek édesapja, Predrag Pavlovics a Szolnokkal kupaaranyat nyert, és akit a szurkolók a Szombathely és a Nyíregyháza csapatából is ismerhetnek– célja, hogy a Kosársuli stabil csapatként, a saját nevelésű fiatalokat beépítve érjen el minél jobb helyezést a Zöld csoportban a szezon végére. Az új tréner motiváltan lát a munkának, hiszen óriási lehetőségnek tartja, hogy fiatalon egy másodosztályú felnőtt gárda vezetőedzőjeként próbálhatja ki magát. Kinevezése egyébként illik a klub vezetőségének elképzeléseibe, miszerint minél több elkötelezett saját nevelésű kosaras és szakember dolgozzon a kitűzött célok eléréséért az egyesületben.

A Cegléd elleni Hepp Kupa mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek már csak azért sem, mert a Hódmezővásárhely felkészülését több sérülés és betegség is nehezítette az előző héten. Kelemen Balázs és Bálint Erik betegség, Varga Zalán pedig ujjsérülés miatt nem tudott 100 százalékos edzésmunkát végezni. Ráadásul a ceglédiek egy osztállyal feljebb a Piros csoportban pattogtatnak hétről-hétre, ahol egyre több tapasztalatot gyűjtve szeretnék megvetni a lábukat ebben az idényben.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Cegléd KE elleni Hepp Kupa meccse november 22-én kedden 17:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.