Városlista
2023. szeptember 27, szerda - Adalbert

Hírek

2022. November 22. 10:49, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző váltja Slobodan Kalinicet a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadján.

A csapat nyáron kinevezett szerb trénere magánéleti okokból nem tudja ellátni a felnőttgárda vezetését a jövőben. A kék-sárgák új vezetőedzője, Vuk Pavlovics november 22-én kedden 17:30-kor debütálhat a Hepp Kupában, ahol az eggyel magasabb osztályban játszó Cegléd lesz az ellenfél a Hódtói Sportcsarnokban.

A Vásárhely új edzője már 2017 eleje óta dolgozik az egyesületnél, ahol edzői pályafutását is kezdte. Több korosztályban is megmutatta már tehetségét és eltökéltségét utánpótlástrénerként. Az igazi kosaras famíliából származó szakember – akinek édesapja, Predrag Pavlovics a Szolnokkal kupaaranyat nyert, és akit a szurkolók a Szombathely és a Nyíregyháza csapatából is ismerhetnek– célja, hogy a Kosársuli stabil csapatként, a saját nevelésű fiatalokat beépítve érjen el minél jobb helyezést a Zöld csoportban a szezon végére. Az új tréner motiváltan lát a munkának, hiszen óriási lehetőségnek tartja, hogy fiatalon egy másodosztályú felnőtt gárda vezetőedzőjeként próbálhatja ki magát. Kinevezése egyébként illik a klub vezetőségének elképzeléseibe, miszerint minél több elkötelezett saját nevelésű kosaras és szakember dolgozzon a kitűzött célok eléréséért az egyesületben.

A Cegléd elleni Hepp Kupa mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek már csak azért sem, mert a Hódmezővásárhely felkészülését több sérülés és betegség is nehezítette az előző héten. Kelemen Balázs és Bálint Erik betegség, Varga Zalán pedig ujjsérülés miatt nem tudott 100 százalékos edzésmunkát végezni. Ráadásul a ceglédiek egy osztállyal feljebb a Piros csoportban pattogtatnak hétről-hétre, ahol egyre több tapasztalatot gyűjtve szeretnék megvetni a lábukat ebben az idényben.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Cegléd KE elleni Hepp Kupa meccse november 22-én kedden 17:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Július 19. 11:56, szerda | Helyi

Utazzon a MÁV-VOLÁN-csoporttal a Formula-1 Magyar Nagydíjra

Érdemes kihasználni a MÁV-VOLÁN-csoport járatait a július 21-23. között megrendezett Formula-1 Magyar Nagydíj nézőinek.

2023. Július 18. 15:08, kedd | Helyi

Mi mindent készíthetünk darából? (receptekkel)

A magyar gasztronómia egyik alappillére a búza.

2023. Július 18. 15:04, kedd | Helyi

Egymás után kelnek ki a flamingófiókák a budapesti állatkertben

Az elmúlt két hétben tizennyolc fióka kelt ki a budapesti állatkert rózsás flamingóinál.