Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Január 07. 17:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: VMRFK

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Hajnalban találtak rá a teljesen átfagyott nénire.

Egy aggódó unoka tett bejelentést 2024. január 7-én éjjel, hogy idős nagymamáját nem találja a balatonkenesei otthonában. A 81 éves nő valószínűleg az esti órákban mehetett el otthonából, telefonját sem vitte magával, így nem tudták elérni.
Nagy Gábor Imre rendőr főtörzsőrmester és Opauszki Katalin próbaidős rendőr őrmester hajnalban megtalálta az idős hölgyet, aki a település egyik utcájában, egy ingatlan kerítésébe kapaszkodva ácsorgott. A nő ruházata teljesen átázott az esőben, és teste a hideg éjszakában teljesen átfagyott.

A rendőrök a kabátjukat a hölgyre terítették, míg a mentők kiértek. Miután a szakemberek ellátták az idős idős nőt, kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.