Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2016. Január 27. 07:46, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Remixverseny indul A Dal 2016 dalaiból

Remixverseny indul A Dal 2016 dalaiból

Az idén első alkalommal hirdetett remixpályázatot a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) A Dal 2016 című műsorba bekerült dalokból:

a versenyre február 15-ig bárki jelentkezhet egy maximum négyperces pályaművel. A versenyen jelenleg Berkes Olivér & Tóth Andi, a Group'n'Swing, az Ív, a Maszkura és a Tücsökraj, Mohamed Fatima, a Mushu, Odett, a Passed, a B the First, Petruska András, Vásáry André, a Karmapolis és Veres-Kovács Petra dalaiból készíthető átdolgozás, de a lista még bővülni fog - olvasható az MTVA keddi tájékoztatójában.

A jelentkezőknek a legfeljebb 4 perces remixüket előbb a Soundcloudra kell feltölteniük, majd ennek linkjét kell elküldeniük február 15-ig a dalremix@mtva.hu címre. A dalválasztó show produkcióiból azokat lehet újrakeverni a versenyben, amelyeknek jogtulajdonosai hozzájárultak az átdolgozáshoz, a feldolgozható Dalok listája a www.petofilive.hu oldalon található - áll a közleményben.

A beérkezett munkákat a Petőfi Rádió szakmai zsűrije értékeli, majd február 27-ig kihirdeti az általa legjobbnak ítélt öt remixet. A legjobbak további bemutatkozási lehetőséget kapnak a Petőfi Rádió és a Petőfi TV adásaiban, valamint a www.petofilive.hu oldalon.

A nyertes pályamunkát önálló dalpremierként mutathatja be készítője a Petőfi Rádióban, valamint a nyertes remixet a Petőfi Rádió a lejátszási listájára is felveszi - írták a tájékoztatóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.