Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Május 05. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Regionális bajnok lett az U16, jöhet a régiós döntő

Regionális bajnok lett az U16, jöhet a régiós döntő

Húszból húsz győzelemmel, hibátlan teljesítménnyel zárta a dél-keleti regionális bajnokságot a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U16-os csapata.

Czibere Zoltán együttese kimagaslott a kadettmezőnyből, átlagosan 90 pontot dobott és mindössze 41-et kapott meccsenként. Következhet a régiós döntő, amelyre a következő napokban, hetekben gőzerővel készülnek a srácok.

Az utolsó három forduló eredménye:

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - Szedeák/C 94-32
Kosársuli: Niksics 22, Lehoczki A 15, Farkas 10, Wolf 10, Kruzslicz 10, Molnár 7, Nagy 7, Szilágyi 5/3, Lehoczki 4, Kozma 2, Vereb 2 , Morton

Czibere Zoltán: "Magabiztos győzelmet arattunk egy nagyon sportszerű mérkőzésen. Gratulálok csapatomnak az újabb győzelemhez."


Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - Gyula 112-26

Kosársuli: Niksics 17, Kruzslicz 16, Wolf 16/6, Farkas 14, Szilágyi 14/6, Lehoczki 13, Molnár K. 8/3, Nagy 8, Kozma 2, Morton 2, Tóth 2

Czibere Zoltán: "Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni és újabb magabiztos győzelmet szereztünk. Gratulálok a csapatomnak."


Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - Békési SzSK 72-45

Kosársuli: Kruzslicz 20/6, Wolf 15/3, Lehoczki A 11/3, Nagy 10, Niksics 8, Farkas 4, Morton 2, Lehoczki L 2, Szilágyi,Molnár, Kozma, Borús

Czibere Zoltán: "Remekül kezdtük az első negyedet és sikerült hamar magunkhoz ragadni a kezdeményezést. A második negyedben ellenfelünk védekezést váltott és nem tudtunk vele mit kezdeni, ennek köszönhetően döntetlennel vonultunk a szünetre. A második játékrészben sokkal nyugodtabban és pontosabban támadtunk . A védekezésünk továbbra is jól működött és végül bedaráltuk a vendég csapatot. Ezzel a győzelemmel veretlenül fejeztük be az alapszakasz második körét is, és készülünk a régiós döntőre! Gratulálok a csapatomnak!"


"Az elmúlt hetekben,hónapokban lejátszottuk a régiós bajnokság alapszakaszának második fordulóját. Ezt a kört is sikerült veretlenül zárnunk, így eddig a szezon összes mérkőzését megnyertük. Nem szeretnék senkit külön kiemelni, mert az eddigi jó szereplésünkben minden játékosunk munkája benne van. A következő hetekben készülünk a régiós döntőre. Remélhetőleg ott is tovább tudjuk nyújtani jó szériánkat, és régiós győzelemmel tudjuk befejezni az idei szezont" - tette hozzá a vezetőedző.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.