Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 24. 16:06, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Regionális bajnok a Kosársuli U18-as csapata

Regionális bajnok a Kosársuli U18-as csapata

Tiszaújvárosban rendezték az U18-as bajnokság keleti regionális döntőjét.

Varga Zalán a szezon során végig hibátlanul teljesítő együttese ezúttal sem talált legyőzőre, és az elődöntőben Karsai, valamint Bősz ponterős játékának köszönhetően az Egert, a végletekig kiélezett döntőben pedig remek csapatmunkával a házigazda Tiszaújvárost múlta felül, ezzel bajnok lett. A csapatra a nyugati győztes Győr, valamint a közép régiót megnyerő Gödöllő ellen a regionális bajnokok döntője vár a hónap végén.

Eredmények:

Elődöntő:

Egri VSI KOK/B - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 76-97

Dobók: Karsai B.:36/3, Bősz R.:30/21, Nánási P.:10, Ocskó B.:9/6, Gedai B.:4, Bereczki Á.:3, Kiss T.:3/3, Surinya T.:2, Szántó P.

Varga Zalán: "Kellett egy bő tíz perc, hogy fel tudjuk venni a meccs ritmusát és a mi akaratunk érvényesüljön a pályán. A védekezésünk nem úgy működött, ahogy azt megbeszéltük/gyakoroltuk, ez talán annak is köszönhető, hogy hiányos kerettel utaztunk el erre a tornára és páran nem a megszokott pozícióban játszottak. Támadásról ne is beszéljünk.. talán a megilletődésnek volt köszönhető, hogy ennyi ziccert és üres helyzetet hagytunk ki."


Döntő:

Tiszaújvárosi Phoenix KK - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 81-84

Dobók: Bősz R.:22/15, Karsai B.:18, Ocskó B.:15/9, Bereczki Á.:12, Nánási P.:7/3, Gedai B.:6/3, Surinya T.:4, Kiss T., Szántó P.

Varga Zalán: "Ismét az első negyed volt a mumus számunkra, azt leszámítva nagyon szépen játszott a csapat. Mindenki kivette a részét a győzelemből, sok jó egyéni teljesítmény is kellett a győzelemhez, de hát ezért mentünk, hogy megnyerjük a tornát. Hatalmas gratuláció illeti a srácokat, nagyot küzdöttek és megérdemelten vitték haza az aranyérmet!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.