Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. November 18. 11:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Rangadóra fel: a Békést fogadja pénteken a Kosársuli

Rangadóra fel: a Békést fogadja pénteken a Kosársuli

Következik az egyik legnagyobb rangadó a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli számára az NB I/B Zöld csoportjában, hisz a 9. fordulóban a dél-alföldi rivális, a Békés látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

Balog Vilmos csapata eddigi hét bajnokijából hármat megnyert és négyet elveszített, az utóbbi két formában kapták el igazán a ritmust, hisz előbb az ELITE Basket otthonában győztek, majd az előző szezonban a Kosársulinál játszó Nemanja Acimovic vezetésével a Győrt verték hazai környezetben. Jelenleg a 8. helyen állnak a tabellán.

A pillanatnyilag 11. helyezett Kosársuli idegenben nyeretlen, otthon veretlen, így a sormintának megfelelően sikernek kellene következnie, hisz korábban az Újpest, majd a Győr és legutóbb a Bonyhád is alulmaradt a Hódtóiban. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Utasi Gábor szakmai vezetőként csatlakozik Szablics Péterhez és közösen irányítják a munkát. A két szakember ragyogóan tud együttműködni, mindenkinek megvan a saját szakterülete és remekül kiegészítik egymást.

A felnőttek meccse előtt az U20-asok is összecsapnak, ahol a zsinórban öt sikernél tartó Kosársuli abszolút favorit lesz a hatból hat vereséggel rendelkező békésiek ellen.

Az U20-as mérkőzés pénteken 16 órakor kezdődik, ezt követi 18.30-tól a felnőttek összecsapása. A belépés továbbra is ingyenes, várjuk szurkolóinkat, a szünetben pedig ezúttal is dobóversenyt rendezünk, értékes nyereménnyel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.