Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Május 31. 19:42, hétfő | Helyi
Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Plüss kommandó segíti a kisgyermekeket

Plüss kommandó segíti a kisgyermekeket

A Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermeknapi jótékonysági akciójaként ötszáz kisgyermekes család kap játékot, plüssmacit, édességgel megtömött ajándékcsomagot.

A játékok gyűjtését és osztását az alapítványi bohócdoktorok önkéntes csapata végezte. A siker közös, lelkes kisgyermekes családok, felnőtt közösségek, adományozó csapatok révén jött össze a megszámlálhatatlan ajándék. Kiemelt támogatóként az SZTE Károlyi Mihály Kollégium lakói 86 zsáknyi plüssel segítették a bohócdoktorok gyermekmentő munkáját.

Óvodai-és bölcsődei csoportok igényelhetnek 100-100 plüssmacit

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is óvodák, bölcsődék játékállományának bővítése, illetve kisgyermekek megajándékozása céljából plüsscsomagokat oszt a Mátrix Közhasznú Alapítvány csoportok részére. Az intézmények dolgozói a www.bohocdoktor.com felületén tudják igényüket jelezni az alapítvány felé. Összesen száz csoportnak adományoz a szervezet 100-100 plüssmacit, így összesen 10 ezer játék kerül csoportokhoz, kisgyermekekhez, illetve gyermekekkel foglalkozó egészségügyi intézményekbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.