Városlista
2021. június 25, péntek - Vilmos

Hírek

2021. Május 12. 10:44, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Nosztalgia- és élményutazások a MÁV Rail Tours kínálatában

Nosztalgia- és élményutazások a MÁV Rail Tours kínálatában

A nosztalgia-és élményutazások rajongóinak nagy örömére elindult a jegyértékesítés a MÁV Rail Tours útjaira.

A 2020-ban megalakult, 100 százalékban a MÁV-Volán-csoport részét képező vállalat küldetésének tekinti a történelmi értékek megőrzését és az ahhoz kapcsolódó társadalmi szerepvállalást.

A MÁV Rail Tours elemeiben kívánja megújítani a különvonatos utazások szolgáltatásait, mindamellett, hogy megtartja a korábbi utazások szellemiségét. Már foglalhatók az idei nyár újdonságát jelentő Strandidő Expressz különvonatok helyei, amelyek átszállásmentes kapcsolatot biztosítanak Békéscsaba és Balatonfenyves között. Szintén elérhetők a gőzfelhős kirándulások és a Dalmácia Expressz útjai is a horvátországi Splitbe.

A 2021. évi nosztalgia- és élményutazások, rendezvények kínálatát a MÁV Rail Tours oldalán lehet megtekinteni: https://www.mavrailtours.hu/hu/travels. A jegyvásárláshoz regisztráció szükséges.

A legújabb utazási ajánlatok követéséhez érdemes feliratkozni a MÁV Rail Tours hírlevelére:

https://www.mavrailtours.hu/hu/hirlevel

2021. április elsején elindult a MÁV Nosztalgia végelszámolása, azonban a nosztalgia- és élményutazások a társaság működésének befejezésével nem szűnnek meg. A vállalatcsoport célja továbbra is az, hogy a tulajdonában lévő historikus járműveket a vasútbarátok részére bemutassa és élményt jelentő utazásokhoz rendelkezésre bocsássa.

Budapest, 2021. május 10.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 24. 15:24, csütörtök | Helyi

Olcsón, kényelmesen okosjeggyel a Balatonra

A nyári főszezonban a balatoni vonatokra is kiterjesztette a MÁV-START a szegedi vonatokon május óta elérhető Okosjegyet.

2021. Június 23. 12:46, szerda | Helyi

Változások az észak-balatoni vonalon

A hőség miatt a Szabadbattyán-Balatonfüred szakaszon 60 km/órás sebességkorlátozást vezettek be szerdán és csütörtökön 11 órától 19 óráig, ezért az észak-balatoni vonalon 30-60 perccel megnőhet a menetidő.

2021. Június 22. 15:56, kedd | Helyi

Már az ELVIRÁN is váltható jegy az Adria IC-re

A július 2-án Splitbe, idén először korszerű, légkondícionált fekvő- és hálókocsikkal,

2021. Június 22. 15:53, kedd | Helyi

Közel félmillióan keltek útra vonattal az elmúlt hétvégén

A vakáció és az első igazán meleg nyári hétvége utazásra csábította az embereket, mintegy 470 ezren szálltak vonatra országszerte.