Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2019. Szeptember 25. 12:59, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

A MÁV-START és a GYSEV 50% alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szeptember 28-án, a Szerencsejáték Szuperkoncert rendezvényére utazóknak bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

A Szerencsejáték Zrt. idén a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét. A budapesti Hősök terén, szeptember 28-án 18 órakor kezdődő eseményen Bryan Adams kétórás exkluzív show-val lép fel. A kanadai zenész előzenekara a Wellhello lesz.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe, 1. osztályra a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e‐ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg.

Az alkalmi menettérti jegy legkorábbanszeptember 27-én vehető igénybe utazáshoz, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon,29-én éjfélig be kell fejezni. Feláras járat igénybevétele esetén az érvényes felárat kell megfizetni.
Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen találhatóinformációs pontoknál lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

További részletek a rendezvénnyel kapcsolatban awww.szerencsejatek.hu oldalon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.