Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2019. Szeptember 30. 15:02, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti utazási kedvezményt biztosít az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire belépőjeggyel rendelkező Fradi szurkolók számára.

A kedvezményt október 3-án az FTC-Ludogorec, november 7-én az FTC-CSZKA Moszkva, november 28-án pedig az FTC-Espanyol Európa Liga csoportkör-mérkőzésre utazók vehetik igénybe. A meccsek Budapesten, a Groupama Arénában lesznek.

A belépőjeggyel rendelkező szurkolók bármely belföldi állomásról Budapestre válthatják meg az 50 százalékos kedvezményes menettérti jegyet 2. kocsiosztályra. A vásárláskor elegendő arra hivatkozni, hogy az FTC Európa Liga mérkőzésére utaznak. Amennyiben pót- és helyjegyes vonattal utaznak, a felárat teljes áron meg kell váltani, kedvezmény csak az alapjegyre jár.

Fontos tudnivaló, hogy az utazás legkorábban a mérkőzés napján kezdhető meg. A kedvezményes retúrjegy visszautazásra akkor érvényes, ha a menetjegyet a mérkőzés helyszínén lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

A menettérti jegyek lebélyegzése a Groupama Arénában történik, kizárólag a belépést követően. A stadion B, C és D szektorainál a beléptető kapukhoz közel egy-egy MÁV-START-os pultnál hoszteszek várják azokat a Fradi szurkolókat, akik szeretnék pecséttel érvényesíteni az 50 százalékos kedvezményt. A pecsételésre a kapuk megnyitásától a stadion zárásáig lesz lehetőség. Aki elmulasztja a bélyegeztetést, a visszaúton köteles megfizetni az 50 százalékos és a teljes árú jegy közötti különbséget és az előírt pótdíjat. A kedvezmény igénybe vételéhez a mérkőzés másnapján legkésőbb 12 óráig meg kell kezdeni a visszautazást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni