Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Március 18. 19:00, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény a Horgász Show rendezvényre

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény a Horgász Show rendezvényre

Március 18-20-a között ötödik alkalommal rendezik meg Budapesten, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban Magyarország egyik legizgalmasabb horgászeseményét, a Horgász Show-t.

A MÁV-START kedvezményével 50 százalékos vasúti menettérti jegyet válthatnak a rendezvényre utazók.

AMÁV-START a Horgász Show rendezvényre utazóknak50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, illetve Budapest-Déli pályaudvarra, továbbá Kelenföld és Zugló állomásra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe; első osztályú kocsi igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes retúrjeggyel az utazást legkorábban március 17-étől kezdhette meg az utas, a visszautazást pedig legkésőbb március 21-én éjfélig be kell fejezni.

Amenetjegyeket a rendezvény helyszínén, a SYMA rendezvényközpont „A” pavilonjábanaz információs pultnál lehet lebélyegeztetni 10-18 óra között. Az 50 százalékos alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha lebélyegezték.

Ahogyan már az előző években is megtapasztalhatták a látogatók, a Horgász Show rendezvény nem csak hagyományos kiállítás, hanem sokkal több annál. Együtt jelennek meg a legnagyobb sztárok és a legújabb trendek, a The Fishing And Hunting Channel támogatásával.

A kiállításról bővebb információkat a Horgász Show hivatalos weboldalán, a

http://www.horgaszshow.hu/horgaszshow.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: