Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Január 21. 10:36, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az AGROmashEXPO és AgrárgépShow rendezvényre

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az AGROmashEXPO és AgrárgépShow rendezvényre

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít az AGROmashEXPO és AgrárgépShow rendezvényre utazóknak.

A kedvezményt január 23. és 26. között bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, Déli és Nyugati pályaudvarra, továbbá Zugló, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra utazók kaphatják.

Az utazási kedvezmény a másodosztályú jegyek vásárlásakor vehető igénybe. Az első osztályon történő utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, valamint a gyors- és sebesvonatokra vonatkozó felárat meg kell fizetni. Az utazást legkorábban január 22-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, vagyis január 27-én éjfélig be kell fejezni.

A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont III. fogadócsarnoka előtt lévő passzázson, a MÁV-START mobilpénztárában lepecsételték.

További információk: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vonattal-agromashexpo-es-agrargepshowra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben