Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. November 05. 11:56, csütörtök | Belföld
Forrás: MÁV Zrt.

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény a szolnoki csokoládéfesztiválra

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény a szolnoki csokoládéfesztiválra

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START a IV. Szolnoki Csokoládé Fesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó rendezvényre utazóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a szolnoki állomásra, kivéve a GYSEV járatait.

A kedvezményes árú menetjeggyel az odautazást legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, november 5-én 0 órától lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvény napját követő napon, november 9-én 24 óráig kell befejezni.

Az utazási kedvezmény kizárólag másodosztályra szól, elsőosztályon a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a vonat típusának (IC, gyors, sebes) megfelelő felárat is felszámítja a vasúttársaság.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a rendezvény helyszínén lebélyegzik. A bélyegzés helye: MÁV-START stand, a bélyegzés ideje: november 6-án 12-18 óra között, november 7-én és 8-án 10-18 óra között.

A szervezők célja a minőségi csokoládégyártás és fogyasztás magyarországi népszerűsítése. A kézműves csokoládémanufaktúrák és édességkészítő mesterek bemutatkozása mellett nemzetközi csokoládétalálkozó, képzőművészeti kiállítás, filmbemutatók, improvizációs színházi produkciók, koncertek és „csokigyár” is várja a látogatókat. További részletek a fesztivál weboldalán olvashatók: http://ankk.hu/foldal/csokoladefesztival.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.