Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Január 25. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Ötvenszázalékos kedvezmény az AGROmashEXPO-ra

Ötvenszázalékos kedvezmény az AGROmashEXPO-ra

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban rendezik január 26-29. között az AGROmashEXPO-t.

Idén immár személyesen várják az érdeklődőket, ahol megtekinthetik a mezőgazdasági gépeket és a technikai innovációkat, illetve részt vehetnek színvonalas szakmai programokon. Az eseményre érkezőknek a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljesárú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli, valamint Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Budapest-Kelenföld állomásokra.

A kedvezmény érvényesítéséhez meg kell vásárolni az 50 százalékos alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén található mobilpénztárban lehet lepecsételtetni. Így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Alkalmi menettérti jegy nem vásárolható meg automatából, illetve elektronikus úton!

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban január 25-től kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb január 30-án éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitvatartási idejében a III. fogadócsarnok előtti passzázson lévő mobilpénztárnál lehetséges. A menetjegy visszautazásra pecsét nélkül nem érvényes! A bélyegzés elmulasztása esetén a visszaúton az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkatársunk teljesárú (vagy az utast megillető egyéb kedvezmény alapján) egyúti menetjegyre egészíti ki és pótdíjat is felszámít.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.