Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Március 08. 14:40, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ösztöndíjjal és állásajánlatokkal várják a fiatalokat a MÁV-csoportnál

Ösztöndíjjal és állásajánlatokkal várják a fiatalokat a MÁV-csoportnál

Budapest Főváros Kormányhivatala március 7-én, 9 és 16 óra között, a MOM Sportközpontban rendezi meg a „Tanulj SzakMÁt!” elnevezésű Pályaorientációs és Szakképzési Börzét.

A MÁV-csoport standjához idén is érdemes ellátogatni, mert a vasúttársaság munkatársai konkrét állásajánlatokkal várják a végzős középiskolásokat és a pályakezdő fiatalokat.

A MOM Sportközpontban (1123 Budapest, Csörsz u. 14.) idén is érdemes majd ellátogatni a MÁV-csoport standjához, mert a vasúttársaság munkatársai konkrét állásajánlatokkal, vasúti kvízzel, valamint tabletes játékokkal várják a végzős középiskolásokat és a pályakezdő fiatalokat. Kollégáink panelbeszélgetés keretében rövid betekintést adnak számos, az utasok napi közlekedését segítő munkakörről (vasútforgalmi szolgálattevő, biztosítóberendezési műszerész, jegyvizsgáló, motorvonat-vezető épület- és szerkezetlakatos), és arról is beszámolnak, hogyan támogatja a MÁV-csoport a szakképzést és a vállalaton belüli elhelyezkedést. A szakemberek standunknál részletes tájékoztatással szolgálnak a diákoknak a vasúttársaság által biztosított lehetőségekről; folyamatos szakmai támogatás, nyári gyakorlati hely), és a 30 ezer forintos havi támogatással járó ösztöndíjszerződés feltételeiről is.

Az egész napos, ingyenes börze célja, hogy a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjai, valamint a regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresők számára segítséget nyújtson a munka világába való bekapcsolódáshoz. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is egész napos színpadi programmal készülnek a szervezők.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.