Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Március 14. 18:12, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Elfogták a rendőrök azt az ácsi férfit, aki eltiltás hatálya alatt több szabálysértést követett el.

A rendőrségre pénteken 8 óra 35 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Ácson, a Vasút soron éjszaka valaki nekihajtott egy oszlopnak. A járőrök a megadott címen járműről származó alkatrészdarabokat találtak, amik alapján megállapították a típusát – közölte a rendőrség.

Nem sokkal később a helyszín közelében meglátták a keresett autót és meg akarták állítani. A sofőr a rendőri jelzésnek nem tett eleget és nagy sebességgel elhajtott, majd a járművet Jegespusztán hátra hagyta. Az egyenruhások a kocsi vezetőjét rövid időn belül azonosították és a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították.

Kiderült, hogy az ácsi férfi kocsival közlekedett Ácson a Vasút soron március 10-én éjszaka. Haladása során a sebességet nem az út vonalvezetésének és minőségének megfelelően választotta meg ezért nekiütközött az úttest mellett lévő távközlési felsővezetéket tartó oszlopnak és elhajtott. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a 22 éves férfit a Tatabányai Járásbíróság korábban a vezetéstől eltiltotta. Az elkövetett szabálysértések miatt ellene szabálysértési, míg járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Címkék: ács, baleset, oszlop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.