Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Szeptember 29. 14:45, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

Őszi Hetek

Őszi Hetek

A diákok XIII. Őszi Tárlatának megnyitójával, majd a Vásárhelyi Látóhatár folyóirat bemutatójával és az \\\"óvodások az óvodásokért\\\" című kiállítással veszi kezdetét október 2-án délután az idei Őszi Hetek programsorozat.

Október első hétvégéjén a Dr. Rapcsák András úton népi iparművészek kirakodóvására, valamint színes zenei és családi programok várják az érdeklődőket. Az október havi rendezvénysorozathoz a város valamennyi kulturális intézménye csatlakozik.

Habár az idei Őszi Hetek hivatalos megnyitója pénteken délután 4-kor lesz a Németh László Gimnázium és Általános Iskola aulájában, a Vásárhelyi Őszi Tárlathoz kapcsolódó októberi kulturális programkavalkád már az elmúlt hétvégén kezdetét vette. Október hónapban számtalan kiállítással, könyvbemutatóval, előadásokkal, koncertekkel, színpadi és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket Hódmezővásárhelyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a