Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Április 07. 16:47, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Országos döntőben a Kosársuli U20-as csapata

Országos döntőben a Kosársuli U20-as csapata

Utolsó mérkőzését is megnyerte Utasi Gábor és Takács Gergely csapata Budafokon, így megőrizte második helyét a tabellán.

A kiváló szereplés jutalma, hogy bejutottak az Országos Döntőbe, ahol április végén igen kemény ellenfelei lesznek a kék-sárgáknak. A nyolcas döntőbe jutást követően Utasi Gábor és Rostás Gábor beszélt a sikerről, valamint a várakozásaikról.

Utasi Gábor, a csapat edzője elmondta, hogy nagyon büszke vagyok játékosaira, akik az egész bajnokság alatt egyenletes teljesítményt nyújtottak. Az országos döntőbe jutást érő második helyet abszolút sikerként értékeli, ugyanakkor reálisnak tartja. Az első hely megszerzése viszont óriási bravúr lett volna, mert a Honvéd igen jó gárda. A döntőbe jutással elértük a kitűzött célunkat. Az első mérkőzésünk a Szombathely vagy a Pécs ellen lesz, akik nagyon erős kerettel rendelkeznek, de a B csoport nyugati bajnoka, a Vasas Akadémia is. Reális célnak az 5-8. hely valamelyikét tartom, de a lebonyolításnak köszönhetően, ha az első meccsünket megnyernénk, már bejutnánk a legjobb négybe – tette hozzá.

Én azzal lennék elégedett, ha szoros és jó meccseket játszanánk a többiek ellen, ez persze nem jelenti azt, hogy ne akarnánk minél jobb helyezést elérni – kezdte mondandóját Rostás Gábor, a Vásárhely egyik legponterősebb játékosa. Kiemelte, egyre jobban összeszoktak a bajnoki menetelés során, ami a jövő évre nézve is jó jel, mivel a következő szezonban hasonló csapatuk lehet. Az eddigi siker titka szerinte, hogy próbálnak minél inkább csapatként a pályán lenni. Mint mondta, ez annak ellenére is jól megy, hogy nagyon sok jó kezű kosaras van a csapatban. A védekezésen viszont még javítaniuk kell.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.