Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 03. 15:47, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Országos döntőbe jutott a Kosársuli U11-es csapata

Országos döntőbe jutott a Kosársuli U11-es csapata

Április végén rendezték a dél-keleti régiós jamboree-t Szolnokon, ahol a Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingeknek is jelenése volt.

Bálint Erik együttese a Bajai Bácska FKE, majd a Bajai NKK/A csapatát is legyőzte, így továbbjutott az országos döntőbe, aminek pontos időpontja egyelőre nem ismert.

Eredmények:

Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingek - Bajai Bácska FKE 56-53

Vikingek: Papp 22, Herczeg 14, Török 10, Cseh 4, Forrai 3, Fejes 1, Szabó 1, Szanda-Nagy 1,

Bálint Erik: "Az elején sajnos bealudtunk kicsit és gyorsan hátrányba is kerültünk, de visszajöttünk a félidőre. Végig tudták a srácok, mi a cél és ez alapján hajtottak végig."


Bajai NKK/A - Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingek 57-72

Vikingek: Papp 32, Török 12, Herczeg 9, Fejes 5, Forrai 3, Májer 3, Cseh 3, Bánfi 2, Szabó 2, Somogyi 1,

Bálint Erik: "Fokozatosan őröltük fel ellenfelünket, szépen játszottak a srácok és egy percig sem engedtek ki. Gratulálok nekik!"

A siker kapcsán Bálint Erik nyilatkozott:

"Nagy feladat előtt állt a csapat, mivel a régiós jamboree-ra voltunk hivatalosak. Az elmúlt pár hétben annak a tudatában készültünk, hogy nagyon erős, jó csapatokkal fogunk találkozni. Mindenki egytől egyig elszántan látogatta az edzéseket, aminek meg is lett az eredménye. Tényleg mindenki beletette a maga részét ebbe a sikerbe, nem szeretnék senkit kiemelni" - mondta a vezetőedző, aki azt is elárulta, hogyan készülnek tovább a következő napokban.
"Plusz edzésekkel készülünk az országos jamboree-ra, ahova szeretnénk a legjobb formába érkezni. Szeretném, ha minél többet fejlődnének a srácok egyénileg, valamint az eddiginél is jobb közeget alkotnának."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.