Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Április 08. 11:38, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Oldtimer Show 2016

Oldtimer Show 2016

2016. április 8-10. között ismét változatos programokkal indul útjára az Oldtimer Show, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvénye!

A több mint 500 veterán járművet felvonultató háromnapos programnak újra a tízhektáros rendezvényterületű Vasúttörténeti Park ad otthont.

Az Oldtimer Show fő látványossága a válogatott oldtimer autók és motorok kiállítása. Mindezeken túl busz és teherautó kiállítás, USA-autó kiállítás, youngtimer autó kiállítás, traktor- és stabil motorkiállítás, gépindítások, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik várják az érdeklődőket.

A Kalandjárók kiállítás új lakókocsikat, hajókat és egyéb szabadidős célú járműveket mutat be. A vasárnapi Tuningautó kiállítás elsősorban a fiatalabb generációkat célozza. A Víztorony Parkban három napon át tart az Oldtimer találkozó, a saját OT rendszámmal rendelkező autók és az 50 évesnél öregebb motorok tulajdonosainak. A legszebb veteránjárművek Oldtimer szépségversenyen kaphatnak szakmai és szervezői díjakat.

A Víztorony Parkban Gasztronómia utca is lesz, ahol ínycsiklandó finomságokkal készülnek az árusok. A Kézműves vásáron népművészeti portékák közül válogathatnak a látogatók. Az Oldtimer Show a legkisebbek szórakoztatását is számos programmal garantálja: lesz többek között ugrálóvár, íjászatoktatás, állatsimogató, kovácsműhely, vasútmodell és terepasztal kiállítás, valamint hagyományőrző interaktív kiállítás. A Vasúttörténeti Park további interaktív programokkal is várja a gyermekeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.