Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2022. Május 17. 11:12, kedd | Helyi
Forrás: Elek András Hódmezővásárhely - Ótemplomi Református Egyházközség

„Ökumenikus imabatyu”

„Ökumenikus imabatyu”

Meghívó

A hódmezővásárhelyi ökumenikus lelkészközösség szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt 2022. május 30-án, hétfőn, 17 órára az unitárius templomba (Hódmezővásárhely, Völgy utca), egy rendkívüli találkozásra.

A hagyományos januári imahetet Hódmezővásárhelyen a pandémia miatt nem tudtuk megrendezni, ennek pótlására május utolsó hétfőjén rendhagyó módon kerül sor.

Ezen a délutánon, az igemeditációk során azt szeretnénk megvizsgálni, mi van a mi batyunkban? Mit tudunk elhozni egy ilyen közösségi alkalomra, és „bedobni” a közösbe? És mit tudunk elvinni saját közösségeinkbe a végén? Kik vagyunk mi vásárhelyiek és hitünk mennyire segít megtartani lelkünket, mindennapi tevékenységünkben hogyan tükröződik a kereszténység. Ebben rövid igemeditációk és a hozzájuk kapcsolódó imádságok, könnyűzenei dalok, és egy imasétány fognak segíteni bennünket.
Az alkalmat szeretetvendégséggel zárjuk az unitárius templom udvarán.

Áldáskívánással az imaalkalom szervezői

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 10:44, szerda | Helyi

Vasúti kedvezményt ér a kitűnő bizonyítvány

A MÁV-START és a GYSEV is csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványú diákok cirkuszi belépőt kapnak.

2022. Június 29. 10:39, szerda | Helyi

Vonattal vagy Volánbusz-járattal a Balaton Soundra és a Balaton körül

Hétfőtől négy napig váltható kedvezményes TravelPass hetijegy

2022. Június 29. 10:27, szerda | Helyi

Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.