Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Március 10. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Nőket kényszerített prostitúcióra apa és fia, négyen bilincsben

Nőket kényszerített prostitúcióra apa és fia, négyen bilincsben

Őrizetbe vettek négy férfit emberkereskedelem és kitartottság miatt Kétegyházán

Négy férfit vett őrizetbe a rendőrség Kétegyházán, ketten közülük a gyanú szerint nőket kényszerítettek prostitúcióra külföldön, fenyegették őket és elvették a pénzük nagy részét, míg a másik két férfi is kitartatta magát, a párjaik szexuális szolgáltatásokkal keresett pénzéből éltek - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a négy kétegyházi férfi közül ketten, apa és fia a nyomozás eddigi adatai szerint két nőt kényszerítettek prostitúcióra.

A külföldön szexuális szolgáltatást nyújtó nőket rendszeresen hívogatták telefonon, veréssel, megöléssel is fenyegették őket azért, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik.

A másik két férfi a gyanú szerint kitartatta magát, párjaik szexuális szolgáltatással keresett pénzéből részesültek és éltek.



A Gyulai Rendőrkapitányság az utóbbi két férfit kitartottság bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem bűntett miatt indított eljárást.

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két személyautót, több mint 5 millió forint értékű arany ékszert, összesen mintegy 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le és zár alá vettek több házat - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott